Niiiniskitchenlife

5 snabba efterrätter

Ska du ha gäster i helgen? Eller vill du götta till det efter fredagsmyset ikväll? Efterrätt är nästan ett underskattat lyx kan jag tycka. Man äter sina tacos och sen plockar man fram godis och chips. Jag saknar då ofta något sött och gottigt att äta direkt efter. En efterrätt helt enkelt.

Jag tycker också att det är extra härligt att minst äta en 2 rättersmiddag på helgen. Gärna 3 rätters, lyxigt som tusan ju. Dina gäster kommer garanterat att uppskatta det i alla fall.

En efterrätt behöver inte ta så lång tid att göra, det finns faktiskt de efterrätter som man snabbt slänger ihop utan att de för den sakens skull ser ihopslängda ut. 😀

Här tänkte jag bjuda dig på 5 snabba efterrätter att festa till det med i helgen.

Smulpaj i burk

En superhärlig efterrätt som man ska servera i någon form av burk. Dessa burkar frän Mason Jar är jättefina tycker jag. Du fördelar helt enkelt en smulpaj med allt vad det innebär i en sån här härlig uppsättning. Garanterat en omtyckt dessert!

5 minuters tårta

Denna tårtan slänger du ihop på mindre än 5 minuter. Sä fantastiskt god och vacker att se på. Ställ fram denna så kommer gästerna humma högt.

Magisk mangoglass

Den här glassen trodde jag aldrig skulle bli så fantastiskt god som den blev. Den tar verkligen bara ett par minuter att vispa ihop och jag lovar dig att du knappt kommer kunna sluta äta. Sååå god!

Smördegsknyten

Dessa smördegsknyten är inte bara vackra, de är så himla goda också. Jag älskar smördeg, att sen fylla den med massa gottigt gör det bara ännu bättre! 😋😋😋Snabbt att svänga ihop också.

Nutellapanini

Den här, ja mums alltså! En grillad smörgås med allt smaskigt inuti. Servera med en klick vaniljglass så kan jag lova att gommen njuter.

Följ gärna min Facebooksida och Instagram för massa mer recept, tips och inspo!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.