Niiiniskitchenlife

Gå vilse…

Godmorgon! ☀️

Jag sitter och äter frukost. Har varit ute på en morgonpromenad. Usch, jag har så ont i magen idag. Vet inte om det beror på något jag åt igår. Förmodligen… får hoppas att det snart släpper. Vi ska ju till äventyrsbadet idag. Ja jag är ju inte jätteöverlycklig över det direkt. Ni som följt mig ett tag vet ju att jag AVSKYR allt som heter badhus. Men för sina ungars skull gör man ju vad som helst. Så är det ju…så jag packar i bikinin fint i väskan och följer med. Milo är överlycklig i alla fall!

Kolla så fint jag fick gå i morse. Detta är öarna som ligger i anknytning till campingen. Flera små öar som man kan promenera på, sola på…ja whatever. Gick lite vilse på en av dem, tur de inte är så stora så man hittade ut igen. Haha….sånt där fasar man ju för? Att gå vilse, fy vad läskigt.

Man får mycket energi när man är ute tidigt. Älskar ju de där stunderna, bara jag och naturen. ❤️

Nu ska jag lägga mig en stund och försöka få min lilla mage att sluta göra ont. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agneta

    Jag har också en knölmage. Och det förstör så mycket. Just i skrivande stund är jag ok, och nu ska jag vara snäll mot den resten av semestern och hoppas den håller ihop. Du skrev att ni ätit pizza. Äter du en hel då? Det skulle inte min mage klara av. Men man känner sin egen mage bäst. Hoppas du blir bättre. Kram