Niiiniskitchenlife

Tony flyttar väl snart….

Gokväll sötisar!

Har redan legat och dreglat sovande i soffan en stund här på kvällskvisten. I morse när klockan ringde kändes det som ett skämt tammetusan. Jag var så sjukt trött….det har hängt med hela dagen på nåt sätt. Jag ska ha mens vilken sekund som helst och då brukar just den här dagen (dagen innan mens) vara en trött-dag samtidigt som jag har en gråtklump i halsen. Yipppikayeeeeeeyy motherfucker liksom. Tony packar ihop ”Vagnhild” och flyr landet typ.

Så glad att det bara är jag och Majlis som är tjejer i hushållet. Vårt hushåll hade inte klarat ett kjoltyg till liksom. Jag står ju knappt ut med mig själv….

Idag hade vi en hel del läsare i Kaffestugan. Så roligt när ni tillkännager er och säger hej. Så roligt att ni kommer förbi och fikar hos oss, vi blir så glada! 💞

Lite av bullarna som bakades till Kaffestugan denna dag. Undra just hur många bullar jag bakat sen vi öppnade Kaffestugan, det måste vara hur många som helst.


Efter Kaffestugan åkte vi till Yoump med Milo. Ni som följer mig på Instagram och kollar min Instastory kunde se att vi var där. Milo fick hoppa av sig lite och lyckades med något han velat såååå länge! B A K Å T V O L T! Lyckan i taket! Han var sååå glad, ÄNTLIGEN! 👏🏻🙏🏻😍


Måste också tacka för tipset med katthåren. Har köpt en sån här idag och har borstat Majlis en gång ikväll. Det lossnade ju en hel skog typ….men hon fortsätter håra. Kanske måste man fortsätta borsta varje dag?

Måste också tipsa om den här tesorten. Har totalt craving på det på kvällarna. Såååå gott är det! Har just druckit en kopp här.


Skulle behöva hoppa upp och tvätta av mig sminket men det känns som att bestiga Mount Everest. Så trött är jag….

Hörni, hoppas ni haft en fin ledig lördag! Nu ska jag försöka snarka vidare här i soffan, vill inte gå till sängen riktigt än. 😀

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Dom där bullarna ser ju helt magiska ut. Hoppas kunna kommer förbi och fika någon helg.
    Nygräddade kanelbullar, stekt gul lök och Ajax måste väl ändå vara favoritdofterna i hemmet.
    Trevlig söndag!