Niiiniskitchenlife

Härliga dagar i Rullsand

Godmorgon höll jag på att skriva. Känns som dagarna flyter ihop i någon form av morgon/förmiddag/dag innan man är igång ordentligt.

Vi har just satt oss i bilen med ”Vagnhild” efter oss. Vi lämnar Rullsands camping efter några riktigt mysiga dagar.❤️ Saker man lagrar i sin minnesbank.

Igår hade vi riktigt fint väder så då blev det en dag på stranden. Ja tills det började blåsa huggormar och pilfiskar för jag höll tammetusan på att frysa rumpen av mig. Vilken fryslort jag blivit alltså.

Milo och Neo kom på bästa sättet att frakta hem krokodilen på. 😂

På eftermiddagen dök Tonys yngsta bror med sambo upp för ett besök på campingen. Så kul att de också kom. ❤️

Till kvällningen var vi och käkade på campingens restaurang vilket tyvärr blev lite trist för en annan. Alltid svårt att få till det för en annan med diverse allergier och känslig mage.

img_6226.jpgimg_6228.jpgimg_6262.jpgimg_6264.jpg

Sedan blev det minigolf för hela klanen, till barnens stora förtjusning, det har tjatats om minigolf i dagarna 3.

Tror ni inte på fasen att jag vann hela skiten! Ä N T L I G E N !!! Jag hade ju nästan gett upp på min vinnarskalle och tänkt att jag helt enkelt blivit sämst på äldre dar. Haha…. igår tvålade jag dit hela högen med 37 poäng. 3(!!!) spikar, Milo fick 2(!!!). Kan man få bli glad som ett barn eller? 😂😂 För det BLEV jag!

Efter minigolf gick vi ned till stranden en stund. Vinden hade lagt sig och det var riktigt ljummet och skönt. Härlig avslutning på den här lilla trippen.

Nu ska vi hem och förbereda för Kaffestugan. Det ska handlas och bakas för fullt här. Sen får vi se vad vi hittar på nästa vecka? Kanske hinner jag börja måla på vår ”Vagnhild”?

Nu ska jag fortsätta jobba här, passa på när man ändå sitter fast i bilen ett par timmar. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica

  Åååh jeanskjolen som tjejen på bilden har!!! Min dröm! Var har hon köpt den??? Kan du snälla ta reda på det? Tack på förhand!!!

 2. Amanda

  Måste ju bara säga att fasen va snygg du är!! Ser ju yngre ut än mig som är 22 😂😂😂 Hahah!

  1. niinis

   Hahaha! 😂😂😂 Sötis! Skulle ju kunna vara din mamma liksom.

   Men åh, nu blev jag ju alldeles rörd ända in i hjärtat. Så snällt av dig! Du gjorde min dag precis!

   Kramar

 3. Sanna

  Så fin frisyr!! Kan du inte göra en video eller lägga upp steg-för-steg-bilder där du visar hur du fixar tofsen på huvudet? Jag är helt novis på hår och behöver lite hjälp om jag ska få till det så där snyggt😊 Tack för fin blogg också, gillar den varma feelgoodkänsla man får av att läsa det du skriver!

  1. niinis

   Tack snälla du! 💞

   Jo men det kan jag absolut göra någon dag. Det är faktiskt inte alls så svårt.

   Vad roligt att höra att du gillar min blogg.

   Massa kramar! 💞

 4. Helene i Götet

  Åh så fina bilder på dig och er och stort grattis t vinsten i minigolf:-) Fast det visste jag redan dvs att du är bäst på typ allt:-) Ha det fortsatt bra, kram Helene

  1. niinis

   Haha, njaaaa….inte direkt! 😂😂😂 Men tack ändå! Du gjorde mig glad. Glad fortfarande att jag vann den där minigolfen. Haha…. 😂

   Nina 9 år! 😅

   Kramar