Niiiniskitchenlife

Oron….

Den enda bilden jag tog igår….inte så mycket bloggmaterial kanske. ? Men ack så god kanske, detta var vad som bjöds i Kaffestugan igår.

Det är helg och det innebär Kaffestuga för hela slanten för vår del. Igår var en märklig dag med nästan tomt på förmiddagen för att sedan explodera lite på eftermiddagen. Full fart.

Samtidigt så håller jag på och letar efter ett vinterprojekt. Jag vill köpa en gammal husvagn och göra i ordning den. Det riktigt kliar i fingrarna nu….

Jag gissar att detta är baksidan av att leva med en lite för kreativ människa. Projekten får aldrig ta slut. Tony suckar högljutt men sen är ju han också en aningens kreativt lagd så då halar han på och tycker det är skitkul. Han är en rastlös själ och jag överdrivet kreativ så detta kanske ändå är en match made in heaven? ?

Imorgon åker vi till Katrineholm med svärisarna för att kolla en som jag hittat. Min svärfar är proffs på husvagnar o husbilar då han jobbat med det en gång i tiden. Vi får se om det blir någon affär? Men någonstans måste vi börja leta liksom. Det ska vara en gammal hederlig 80 talare. Har du en står och skräpar i trädgården får du gärna hojta till.


Bild tagen på Thedde dagen innan de åkte till Rhodos.

Du som undrar hur det är med Thedde? Jo, de lever loppan nere på Rhodos. Hotellet verkar vara spacklat och livet går vidare. Lite manana liksom…. gissar att det är så man borde leva och inte vara kvar i orons land som jag. Jag kanske messar honom onödigt mycket och gärna innan jag ska sova bara för att kolla att han svarar och är ok? Den här jordbävningen satte sina spår…. Men det håller mig trygg att se att sms bubblan blir blå och att jag ser att han svarar. Han förstår det också, han vet hur orolig hans mamma är. ❤️

Nu börjar det krypa i kroppen av att lillebror hans åker ned på onsdag, usch…hade jag fått bestämma hade de båda fått bara stanna hemma. Men, det går ju inte, jag vet det. Måtte dessa veckor bara passera nu och allt gå bra! ??

Nähä, ska fortsätta här. Vi hörs av senare hörni. Ha en mysig söndag! ?

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Förstår verkligen din oro. Enligt lokala seismologer kan efterskalven komma att vara i tre månader. Hade det varit Kos de skulle till hade jag nog inte vågat mina barn åka.
    Kram

  2. Sofia

    Reser lillebror själv? Frågar bara för att jag läste om Vimmelmammans son som fått problem på sin resa då han reste med andra vuxna än sina föräldrar. Var visst något intyg som behövdes från föräldrarna som de inte hade fixat.

  3. Petra

    Härligt att sonen är så medveten hur du som mamma funkar så han ringer dig på natten och sen ”låter” dig messa med honom så mycket du behöver. Det är kärlek!