Niiiniskitchenlife

Tack för all omtanke!

Tack för all omtanke, åh herregud vad jag hämtat kraft från sociala medier. Jag har delat det lite överallt och fått så mycket värme och styrka så jag liksom klarat den här natten/förmiddagen.

Nyheterna har fullständigt pumpat ut info om skalvet och det har varit hemska bilder på byggnader som kollapsat, filmer på människor som flyr osv.

Allt var så chockartat, vi ville bara packa ihop alla våra saker och dra. Vilket vi också gjorde. Jag kunde inte koncentrera mig på något alls…jag ville bara hem!

Här är deras hotell som det såg ut efter skalvet. Balkongerna har liksom lossnat.

Ja grät när jag satt och skrev det här sms:et. Allt liksom släppte när vi kunde sitta och sms:a med varandra om allt. När Apollo hört av sig till dom och blåst av faran. När jag visste att han bog kv

Mitt i natten när jag var som mest skärrad var min enda vän sociala medier, Aftonbladet och Expressen. De var som kompisar som förstod där på natten.

Nu vill jag bara gråta mest. Som att all rädsla kommer ut med tårarna…. jag ska köra lite husbil här nu. Då får jag tänka på annat.

Vi hörs sen igen!

Kram & tack!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli

    Tack underbara Nina för att du delat med dig av denna fruktansvärda upplevelse o så skönt att sonen är okej. Det är tack vare dig som jag trots allt känner mig lite lugnare när min son åker till Rhodos i morgon (och samma hotell som Thedde) Hörde en seismolog på radion som sa att det är väldigt sällsynt att det kommer fler kraftiga jordbävningar efter varandra, gött o höra. En jordbävning är inte riktigt vad en hönsmamma behöver eller hur?!
    Ta hand om dig fina du!

    1. niinis

      Åh, så han åker till samma hotell? Vad galet! ? Skönt att du känner dig lugn…. åker han idag?

      Skönt att det ändå är sällsynt med jordbävningar efter varandra. Dom att den somna varit har varit liksom….då kan vi kanske vara lite lugna som sagt.

      Nä, det känns som ett skämt med en jordbävning liksom, typ snygging else? Vulkan? Att det börjar snöa hagel stora som medicinbollar? Komet? JS men du hajar….så ironiskt på nåt vis.

      Hoppas du inte behöver vara så orolig i veckan.

      Stor kram till dig! ???