Niiiniskitchenlife

Besök i Kalmar

Hallihallå! 

Åh, vi har haft det helt ljuvligt! ???? Måste typ gnugga mig i ögonen för vi har ju bott precis vid havet inatt. I Jenny (Jennys Matblogg) och Jonathans sommarhus. Alltså, man blir alldeles tagen av vyn. Det är som att smeka själen med det vackraste man sett…..


I husbilen på väg mot Jenny. Nya läsglasögon från Gekås! Så jäkla kul med såna här som är lite annorlunda mot de tråkiga rektangulära som man hittar överallt! Låg i paket om 3. Ett par svarta, silvriga och guldiga.

Ja, skratta ni som inte har några. Du fyller 40 sen säger det PANG så ser man inte o läsa på schampoflaskan. ? Det hände mig nämligen. Jag tror att jag hann att vara 40 i 10 minuter så såg jag inte längre vad som stod på nära håll. ? Jäkligt otäckt faktiskt!


Den här bilden knäppte jag av när vi kom till Jenny. Alltså kolla?! Den här vyn som liksom bara står och ler emot en…. alltså breathtaking! ??????


Vi grillade igår kväll och hade det hur mysigt som helst verkligen. Männen fick stå och brösta upp sig vid grillarna och Jenny och jag snackade ikapp om allt!


Den här vyn under middagen var inte heller fy skam!


Så mumsig middag! Potatisgratäng, grillad kyckling, grillad lax, ris, sallad, såser….ja allt fanns!


Barnen stack iväg till fotbollsplanen en stund. Sedan tog vi en mysig kvällspromenad runt om Dunö.


Magiska bilder vid vattnet! Vi satt här nere en lång stund och bara pratade. Sen kom de blodsugande idioterna och förstörde det….bara till att knata hem.


I morse bar det frukost på altanen och solen gassade från en klarblå himmel. Sån tur med vädret idag alltså.

Vi hann se helikoptern så for runt och körde folk. Maffigt alltså!



Vi har njutit vid bryggorna. Bara pratat och umgåtts. Milo har spelat fotboll och påtat nere vid stranden.

Helt magiskt ställe! Så glad att de äntligen hittat sitt ställe vid vattnet! ☀️?
Nu har vi just landat på Saxnäs camping på Öland. Här blir det en natt. Sedan åker vi hemåt och öppnar Kaffestugan på lördag!

Sitter i husbilen och bloggar medan Tony gått ned till stranden med Milo. Såg så härligt ur där så jag ska nog gå dit jag också.

Vi hörs sen igen

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikéla

    Ja herregud vad snabbt det kom det där med att inte se längre! På nära håll! Raka muttan i duschen kräver liksom förstoringsglas! När man dessutom är närsynt ???

  2. Eva

    Såå snygga dom glasögonen är på dig! Skitsnygga till och med.
    Är 44 och har inga läsglasögon:))
    Men däremot glasögon när jsg kör bil.
    Men har tyckt att det börjat smyga sig på. Attans snart behöver jag väl progressiva. Vill inte!

  3. Anna

    SÅ snygga läsglasögon på dig!!! Precis din stil! Yepp, läsbrillor efter 40 it is…höll på å dö när min optiker föreslog progressiva!!! Va?? Jag är väl inte 70 heller??? ?