Niiiniskitchenlife

Vår dag på Ullared

Godmorgon sötisar! 

Sitter lite som på nålar här. Barn nr 1 har åkt på grabbresa till Rhodos. De lyfte för snart en timma sen och jag följer det såklart på flightradar. Det sjuka med att vara flygrädd är att man även är rädd när andra flyger. Så sjukt beteende! ?


Det röda planet är deras, ser att de flyger över Östersjön just nu. Vi har pratat på morgonen här och det var ett gäng laddade killar som åkte.


Fina killar hela bunten! Känner mig trygg med dessa killar då Thedde är uppvuxen med dem. Jag har tränat dem i innebandy i över 5 år så jag vet att det är ett fint gäng killar, det känns tryggt i alla fall….även om så mycket annat inte känns så tryggt. ??

Jaha, tänkte jag skulle berätta lite om gårdagen. Vi var ju till det berömda varuhuset och shoppade loss. Åh herrrrre min jeeeeeeee så mycket folk det var alltså! Liiiite frustrerande mycket faktiskt. Gick knappt att komma fram med kundvagnarna.

Ja vi hade två, mest för att Milo skulle ha nånstans att sitta när han ruttnade ur på att gå. Men det gick att fylla dem också. ?


Uppladdad i husbilen! ? Kände mig riktigt laddad för att besöka Gekås igår.


Som ni ser var det galet mycket folk redan vid 10 på morgonen! Helt crazy…. Känns faktiskt riktigt otäckt att veta att några timmar senare var det någon som brassade in med bilen här, så tur att det ”bara” var två som skadades. Båda lindrigt tack och lov.


Jag hade ju ett litet reportage inbokat med web & marknad på Gekås. Ja bli en liten artikel som de ska dela på sina kanaler. Kul kul….det handlar om bakning såklart.


Så mycket bra grejer det finns alltså. Köpte både lite bed head schampoo och balsam, sen blev det några Ideal of Sweden fodral till telefonerna.


Det här fina till mig! ??


Blev den här träningsjackan också och ett par tillhörande shorts.


Egentligen ett par pyjamas shorts men jag ska använda dom annars också.

När de var för lång kö till provrummet fick man stå såhär och prova. Tony knäppte bild och så fick jag titta i telefonen. ?

Ja det var lite smakprover på det vi shoppade, vill ni se mer får ni säga till.


Vi käkade lunch i den stora lunchmatsalen. Väldigt inspirerat av IKEA. ?


Kolla in legovärlden de byggt? Det tog tydligen 600 timmar att bygga allt.


Efter maten gick vi till leklandet en stund. Där lyckades jag somna såhär på Tonys axel. Hahah….. å han tog bild och la upp på sin Instagram. ?


HAHAHAHA….. ??? Han är rolig han!


Igår kväll spelade vi minigolf på en jättefin bana som de har här. Tony slog mig med två poäng! MORR! ?


I morse vid kl 07 smög jag ut för att göra lite morgontvätt. Så himla lugnt och tyst och fullt med sovande husbilar och husvagnar.


Det här är ju lite ångest alltså. Min mage är ju redan dålig som den är liksom….sen ska man sitta såhär. Nä, inte riktigt min melodi. När jag blir riktigt rik ska jag skaffa en husvagn med supertoa och dusch så jag inte behöver sitta såhär. I svärisarna husbil går det fint att både gå på toa och duscha men det är trångt och dörren strular lite så man undviker det lite…

Hepp, nu ska jag ta en liten promenad. Sen dusch och fixa sig för en ny dag. I eftermiddag drar vi till Jenny (Jennys matblogg) och hennes familj. Ska bli sååååå kul att ses! ????? Deras hus ser ut att vara rena rama drömmen! Så spännande att få se allt!

Vi hörs senare hörni!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agneta

    Fråga; Sover du bättre på sommaren, eller bara annorlunda? Kram och hej, hoppas ni har det härligt.

  2. Frida

    Åh jag vill gärna se mer gekåsshopping! Ska dit om en dryg vecka! Fanns det mkt bra kläder tycker du?! Till vuxen?(tjej).
    Så brun och fin du är!!
    Stor kram

  3. Katarina

    Har aldrig fattat grejen med Gekås/Ullared. Köra hur långt som helst för att trängas med hur många som helst och handla grejer som finns överallt till samma pris som på t.ex Rusta.

    1. niinis

      Det kanske är just DET som är grejen! ?

      Sen tror jag att du nog missuppfattat. Så är det definitivt inte. Gör ett besök vetja, då får du se hur det är. Det finns massor! Det finns allt från moccamaster till märkeskläder för en bråkdel av vad det brukar kosta. Ett exempel är t ex ett adidas set till män, alltså shorts och tröja för 99 kr. Då är det original och ingen andra sortering.

      Testa vetja, du kommer inte att bli besviken.

      1. Eva

        Just precis:-)) det är grejen att allt finns under ett och samma tak och du inte behöver rusa runt i tusen olika affärer.
        Och halva nöjet är att man tar det som en utflykt och på samma gång kanske gör det tillsammans med en kompis och man umgås en heldag och äter och fikar tillsammans?

  4. Sarah

    Hej Nina!
    Tack för en fin blogg….du känns som en kär gammal vän…
    Jag vill gärna se mer vad ni inhandlade på gekås för lite tips och inspiration när jag själv ska dit om några veckor. Tack Nina!