Niiiniskitchenlife

Njut av härliga serier i sommar

Inlägget är skrivet i ett samarbete med Viaplay.

Åh, för inte alls längesen var det långt över 100 dagar kvar till vi ska åka på en härlig utlandssemester. Tiden går som vanligt fasligt fort.

Samtidigt som jag längtar mig sönder och samman efter denna resan så är jag såklart ”terrified” över flygresan. Ni som läst mig länge vet ju att det är något av det vidrigaste jag vet på hela jorden. Dock så har jag gått i terapi, jag har också flugit i själva terapin och klarat det fint. Men rädslan kvarstår ju dessvärre….

Vår resa till Gran Canaria var min första efter terapin. Milo hade långt hår liksom, en helt ljuvlig resa som jag fortfarande tänker på. Det är över 4 år sedan.

Nu har jag förberett med att boka speciella platser åt oss med extra benutrymme och platser bredvid varandra på flyget. Jag ska också ladda ned någon riktigt bra film som jag ska spara tills vi ska åka, en sån som jag riktigt längtar efter att se och som jag vet att jag kommer tycka är bra. Räcker det inte med den ska jag ha serier också, glada stojiga och härliga. Såna som jag kanske kan sväva bort i lite. Milo ska också få lite nedladdat på sin iPad. På Viaplay har dom så bra så du kan välja filmer och serier efter ålderskategorier, tycker det är kanonbra och så mycket enklare att hitta något som han gillar.

Haha det låter som vi ska flyga i 127 timmar i sträck, haha….nä det är en flygresa på 3,45 min. Men är man rädd och nojjig som jag så är det lååååånga timmar.


Jag tänkte att du också ska få prova på Viaplay (<länk) om du inte redan har det. Du signar upp dig men binder inte upp dig på något, testa i en månad och frossa i bästa filmerna och serierna! Perfekt under regniga dagar, innan du ska sova, när du vill ha egentid, på den läskiga flygresan m.m. Ja, du kan ladda ned filmer/serier och kolla offline. Så jäkla bra! ?? Hur du kollar offline har du en superbra förklaring på HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Lika rädd jag… Tips på filmer med ”tempo” är t ex Ocean’s-filmerna (du vet med Brad Pitt, George Clooney m fl) och Da Vinci-koden, Änglar och demoner samt Inferno med Tom Hanks. Det händer något i dem hela tiden, det tror jag är bra i det läget när du vill hindra tankarna från att vandra. Om du nu gillar den typen av filmer förstås.