Niiiniskitchenlife

Allt under 100 kr 

Inlägget är skrivet i samarbete med Yayday. 

Ååååh! ❤️ Sånt här gillar jag verkligen att tipsa om. Sånt som nästan alla kan dra nytta av. Det som är ännu roligare är att denna produkt som redan är billig blir ÄNNU billigare då ni i slutet av inlägget får med er en rabattkod!

Kolla här! 

Yayday är en helt ny webshop som säljer designprylar, leksaker, smink m.m för under 100 kr. Alltså allt på sidan kostar under 100 kr! Hur bra? Tänk dig när du ska köpa present? Perfekt ju…. Jag hittade några godsaker till mitt kök direkt! Så glad att jag äntligen haffat en grön Alvar aalto skål från Iittala!


Alvar Aalto skål, den var mycket större än jag trodde. Den ska jag ha som ljushållare, passar perfekt bredvid min genomskinliga lilla som jag har salt i.

 Kokbokshållare, denna får stå på köksbordet. Blev sååå himla fint! Blev lite nya kokböcker också. Den högst upp heter Kärleksmums, den i kokbokshållaren heter Mingel och festmat. 

Kudde, hur fint blev de med de gröna kuddarna till mina Svensk Tenn kuddar? 

Rusa nu in på Yayday (<länk) och fynda du med. Allt kostar under 100 kr. Anger du dessutom rabattkoden Nina15 får du 15% rabatt på hela ditt köp, erbjudandet gäller tom 31/8 2017! ??❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag får inte koden att fungera, har dom verkligen lagt till den på deras sajt? ? Tack för en bra logg och vilket bra tips/samarbete! Kram