Niiiniskitchenlife

Kattungar, kristallbehandling och tips!

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes.se.

Morning godingar!

Men hörni, vad rooooooligt med då många kommentarer på det förra inlägget. ÄLSKAR när ni kommenterar, då vet jag att jag har er härinne. Alltid mycket roligare så, bloggen blir mer levande.

Tack för alla tips om ogräsmedel och att ni gillade mina brillor! ❤️ Har inte vant mig ännu men det kanske kommer? De är lite ovanliga och roliga i alla fall!

Så vad hann vi med igår?


Jo, du vet våra BESTÅ väggskåp? De var ju för helskotta fel färg! Vi hade lyckats ta ekfärgade….SNARK! Bara att åka tillbaka och byta.


Jag var hos finaste Carola och fick ansiktszonterapi. Jag fick också min energi rensad då Carola kände att jag hade tagit in mycket dåliga energier i kroppen. När man är en HSP person så är detta ett dilemma. Jag bär med mig andras jobbiga energier, är för dålig på att stänga av. Måste jobba med det…. Å ju sämre man mår desto mer dåliga energier tar man in. Blir ett ont ekorrhjul.

Carola la också kristaller på mig. Kristallerna sägs balansera de olika chakran vi har i våra kroppar. Mitt magchakra mådde inte alls bra. Det vet jag ju redan då jag har ett IBS skov just nu, ett som segar sig kvar…. ? Carola behandlade det så nu ska det bli intressant att se vad som händer? Tydligen så känner hon det genom att det bildas som grus och t.o.m storleken av riskorn i problemområdena i ansiktet. Så allt i ansiktet har ett område i kroppen. Men är liksom olika öm i ansiktet beroende var problemen sitter. Mitt magområde i ansiktet var ömt.

Grejen är att man borde gå ca 1 g/v när man gör ansiktszonterapi för problemområden men Carola ska ha semester nu. Vi ska ta det efter hennes semester istället. HÄR kan du läsa mer om Carolas zonterapi. 


Hörni, efter era tips brassade vi till Granngården och inhandlade detta. Igår sprayade vi loss här hemma så nu önskar jag att allt bara försvinner! Tack för tips hörni!


Tony grillade kycklingspett och jag gjorde en mangosås till. Tänkte du skulle få receptet sen!


Sen gjorde vi oss redo för att åka iväg till våra vänner Åsa & Micke, vi ville kika på katterna. De har nämligen fått kattungar för 8 veckor sen.

Fick mitt efterlängtade paket från Cellbes igår med lite nytt till oss här hemma. Milos t-shirt är i organisk bomull och har en fantastisk kvalité. Hur cool är den inte med bananerna och texten COOL?

Jag klickade hem mitt tredje par shorts….HAHA! Nu har jag dom i alla färger! ÄLSKAR dessa fladdershorts som har smock i midjan och är såååå sköna. Linnet är så snyggt också, har en liten detalj i fram som gör att man kan ha det till fest också.


Åsa & Mickes lille Agnes hade fått inte mindre än 7 kattungar. Små söta hårbollar! Ämen jag svimmar så söta dom är alltså! Det finns endast en kvar, resten är tingade. Jag förstår det för herreminjee så söta de var alltså!

Milo började tjata lite om en till men nää…det räcker med Majlis. ?


I morse tog jag en promenad igen. Dock så blev det den korta rundan då ryggen också spökar nu. Blöök! Nästan alla mina träningskläder är från Cellbes. Har tvättat dom massor men de håller kvalitén hur bra som helst! Oversize t-shirten kom hem igår, sååå härlig färg. Blir glad i hela magen. Den är dessutom på REA nu. Träningstightsen är också på REA! Så skynda fynda vetja!

Nähe, nu ska jag jobba vidare här en stund. Härinne dyker ett smaskigt recept upp lite senare. Ha en fin dag nu alla! ❤️

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.