Niiiniskitchenlife

Kvalitetstid med kidsen

Godmorgon i stugorna! ❤️

Somnade ifrån igår kväll. Hade en hektisk dag igår. Igår stod nämligen lite kvalitetstid med barnen på agendan.


Först en tripp till Västerås och Yoump. Ni vet, trampolinparken. Milo var förväntansfull och tokladdad!


Igår lyckades han ÄNTLIGEN på egen hand hoppa upp på denna avsats! Happy day! Det har typ varit omöjligt tidigare, men nu så!


(Lite felskrivet också….) Inte en endaste bild fick jag på det men dock en Instastory. Jag och Thedde for till Mall of Scandinavia för lite shopping. Han ska ju åka till Rhodos nästa vecka och så hade han en innestående present hos oss som han utnyttjade igår. Shopping på Mall med mamma var presenten. Hur mysigt som helst och så gjorde han riktigt fina inköp. Bl a ett par Calvin Klein badbrallor som var såååå snygga! Burr….nu ska vi bara genomlida två barn som ska åka utomlands en varsin vecka! ?


Igår fick jag äntligen då kasta dessa trotjänare. Hahahaha….. ??? De ser ut att ha varit med om ett världskrig typ. Igår fick det äntligen sin vila, hejdå röda brillisarna! ?


Hej bautastora svarta brillisar! Ville ha lite ovanliga och beställde dessa. Har inte riktigt vant mig än, men det kommer väl. Skönt med ett par hela i alla fall.


Det här stället känns såååå Ernst! ? Här ligger solen på så fint om man sitter lite tidigare på kvällen, en riktig ”må bra” plats.


Vi hann med lite trädgårdsarbete också, ogräs i grusgången var kvällens projekt. Men det behövs mer av den varan. Måste hitta nåt medel som tar kål på gräset som växer där. Har du tips?


Majlis var ute på trappen och nosade också.


Vi har ju hittat ett ställe i trädgården med kvällssol till sent. Där satt vi och mös också.


Tony byggde någon form av hemmagym igår som han stod och drog vid medan jag njöt av solen. Blev alldeles slut…. ?

Hepp, nu ska jag klä på mig promenadkläderna och bege mig ut på en runda. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Vilka snygga glasögon. ? på en snygg brud.?. Ha det bra och passa på att njuta när solen tittar fram.? kram Sara

  2. Camilla

    Rensa bort ogräset, sen ha på salt. Ganska rikligt. Vi brukar ha på salt på våren och en gång på sommaren. Vi köper också på granngården, men det gäller att ta rätt. Det finns flera olika alternativ, så kolla.

  3. Carina

    Vi köpte något som heter Roundup på granngården för några år sedan,som var bra. Jättesnygga glasögon förresten,jag måste också köpa nya,men jag vet inte vad jag vill ha:-)

  4. Sandra

    Mamma min köper något salt på granngården som hon strör på grusgången hennes och ogräset dör. Så åk till granngården och kika så kan de säker fixa det åt dig.

  5. Carina S.

    Hej, glasögonen var ju jätte snygga, dom passar du jättebra i o dom var ju lite mer stil o karaktär på! Ni kan prova med ogräsättika, det använder jag o det funkar bra, man köper i en större dunk o häller över i ng sparayflaska o sen bara spraya ut på ogräset som dör o kommer oftast inte tillbaka. Kram