Niiiniskitchenlife

Totalt starstrucked! 

Määäääääääh! Trodde ju det här var publicera och klart. Men icke…. ”Send crashreport” stirrade argt på mig när jag klickade mig in på min WordPress app, dessutom hade delar av inlägget fallit bort. Well well, jag publicerar ändå.

Morning! ☀️

På väg till Kaffestugan, har några minuter i bilen här så jag tänkte snabbt höra av mig.


Igår kväll var jag och hängde lite på tjejfest. Inget party för mig och hemma redan vid kvart i 10. Det är min melodi det, min lilla ”tant jobbar på Kaffestugan” melodi. ?


Ändå så jäkla trevligt att bara få hänga lite, snickesnacka och flabba. Bästa! De flesta tjejer drog iväg på festival, men vi var några som skulle upp o jobba och någon var förkyld. Så inte riktigt alla.

Nu skriver jag i nutid…..

Jaha, nu har jag kommit hem från ännu en dag i Kaffestugan. På eftermiddagen idag så rasslade det till och blev en hel del gäster igen. Alltid kul när det öser på lite.


I morse när vi kom till Kaffestugan var det så mysigt att se den här skylten som Milo skrivit. Hur fin? Älskar den! ❤️❤️❤️


Det är många som tycker att vi har så mysigt. Så glad och tacksam för det. Många av gästerna har hängt med i ombyggnationen och tycker det är kul att se det i verkligheten. Det har jag ju skrivit förut….men än idag ramlar det in folk som säger det, sååå kul!

En gäst sa en gång : ”Man blir alldeles varm i hjärtat härinne”….bättre recension och betyg kan man inte få. ❤️ Precis så ska det kännas.

Hörni, idag gjorde ”lantis- Nina” bort dig rejält. Ni förstår att det är kändistätt ute i Kaffestugan. Kändisarna står på rad för ett besök….haha, näääärå. Men för någon helg sen var Papa Dee och fikade hos oss. Han som var en riktigt het artist i Sverige back in the days, ni i min ålder vet.

Men så idag hörde jag Tony säga: ”Måste bara säga, vilken fantastisk skådespelare du är!” Jag höll ju på att svälja min hårtofs av nyfikenhet så jag drog undan skynket (som täcker vårt lilla kök) och tittade ut och sa högt ”Vem dåååå?” Å där stod han. Claes Ljungmark….


Han har gjort fler roller än vad jag har läppglans, och jag har faaaaasligt många! Kolla bara in alla roller han gjort på Wikipedia! 

Så jag bara gapade och tittade på honom och så sa jag: ”Wow, nu är jag helt starstrucked!” 

Han tittade på mig bara och så sa han ”Jaså, ja jag heter Claes”. 

På något sätt fann Tony sig mitt i den här starstrucked soppan ändå och fick in mig på banan igen. Ja så att jag kunde prata som folk och inte bete mig som en tonåring som sett Elvis på 50 talet.

Skittrevliga var de i alla fall och de hade fått tipset av nån tjej på turistinformationen här i småstaden om vårt lilla cafe. Så du tjej som jobbar där, TACK för att du tipsar om Kaffestugan! ❤️ Det uppskattar vi!


Idag var Milo hos mormor o morfar medan vi var i Kaffestugan. De gjorde utflykter till två olika ställen. Ett var Kungsbyn Djurpark. En jättemysig lite park med kossor, getter, älgar, grisar osv. Han valde tröjan själv! ?


Tog en underbar bild på Milo innan vi skulle åka. Detta är sommar om något! ☀️?

Nä, vet du. Tony o Milo är på fotbollsplanen och jag har typ egentid. Vet du vad jag ska göra? Jag ska sova! Jag är såååå trött! Lyxigt och ta en powernap den här tiden. Ligger nedbäddad i soffan med en skön filt och sköna kuddar. Myyyyys!

Ha en fin kväll nu! ❤️

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Har ännu inte haft möjlighet att få ta en fika i Kaffestugan…Var ut till plantskolan i tisdags, men då är det ju inte öppet?Fast jag såg den underbara skylten på dörren – så fin ?Ha en fortsatt fin sommar! Hoppas hinna med en fika nästa gång…