Niiiniskitchenlife

Kan själv! 

Jaha, hemma sent. Har i stort sett just landat i soffan efter att vi kom hem från IKEA. Det blev 3 beståskåp som ska fästas på väggen. Fick tuppjuck och kunde inte bestämma mig för vilka luckor det skulle vara, ruttnade ur och tog vanliga vita. Fasen att jag har svårt att ta beslut när jag har PMS alltså….helt galet!


Ja här sitter Tony och smaskar på sin craving. Små minivattenmeloner utan kärnor. Men visst ser det förbaskat tomt ut där ovanför honom. Men snart så, snart kommer det finnas lite förvaring upp på väggarna. Riktigt fiffigt med väggskåp, snor ingen plats från golvet med slukar annat krafs!


Nu ska jag hoppa in i badrummet och köra kvällstvätten. Imorgon ska jag berätta en sak som har med mitt skinn på ögonlocken att göra. Märkte det idag! Crazybanana….

Ha nu en mysig kväll hörni, här ska INTE byggas ihop nå IKEAmöbler vad det verkar på min karl. Haha….jag som har norra Europas sämsta tålamod med sånt här. Vill ha klart klart klart på en en en gång! Blir nog jag som snickrar ihop et imöra. ? Kan själv! ??

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Ska bli spännande och se! Vi har väggskåp i sovrummet , skit smart ! Va smal Tony ser ut ! Har han gått ner på kort tid?
    Vill passa på och tacka för en rolig och igenkännande blogg, ?? på den!
    Ha en fin dag

    1. niinis

      Ja vi har inte fått upp dem än men jag hoppas ikväll, ska knäppa bilder.

      Ja, Tony har gått ner massor. På kort tid vet jag inte….han har kämpat på sen innan jul. Han har börjat träna massor och så är det bara godsaker en gång i veckan. Skitduktig är han!

      Tack själv för att du läser!

      Kram