Niiiniskitchenlife

Få igång tankeverksamheten

Morning mina härliga bloggisar! 

Ja några hade ju saknat mig, så glad jag blir. Några ville också ha lite tidsinställda när jag är borta. Min stil är ju att blogga rätt mycket, har oftast legat på minst 3 inlägg per dag. Jag gillar att blogga så….då får jag chans att tipsa om shopping av olika slag, bra produkter, självklart lite goda recept och så glimtar ur vad vi pysslar med om dagarna. Det är så jag trivs att blogga allra bäst. Ska ta mig lite i kragen nu och få till det..

Har just kommit tillbaka från min promenad. Förkylning till trots. Tog en lugn promenad men kände att jag behövde komma ut lite. Daggen låg i backen och då sägs det ju vara som minst med pollen dessutom, daggen binder nämligen pollen. Bra för en som är allergisk som mig. Igår var jag i alla fall och fyllde medicinförråden så nu droppas och sprayas det för glatta livet. Svårt när man är förkyld samtidigt bara, vad är vad? 🤧 Ögonen som kliar och rinner är ju allergi, men en rinnande näsa kan vara både och.


Har kommit en bra bit på Agneta Sjödins bok ”En kvinnas resa” nu…. Dock så far mina tankar iväg ibland så att jag kommer av mig, men då spolar jag tillbaka lite och börjar om. Typiskt promenader att sätta igång tankeverksamheten! 😀


När jag kommer till det här ”hålet” är jag snart hemma igen. Skön känsla….

Nu ska jag stretcha och andas lite. Sen ska jag nog sy mina kuddar idag. Lite jobb väntar också.

Här inne ska ni få världens smaskigaste recept idag förstår ni, missa inte det! Ha en fin dag nu så hörs vi senare.

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Minx

  Personligen gillar jag att du uppdaterar flera gånger per dag; jag brukar smutta på en kaffe och läsa dina inlägg ett par gånger om dagen. Det har som blivit lite av en rutin, en väldigt trevlig sådan.
  Fast känn inte att du måste, det viktiga är du mår bra och inte känner dig pressad att skriva en massa inlägg, de dagar du inte har tid/lust.
  Vi väntar tålmodigt 🙂

  För övrigt har jag slutat med ljudböcker. Lyssnar jag på dem när jag går, är jag precis likadan som du är, mina tankar fladdrar iväg och när jag skall lyssna på en när jag ligger i soffan och myser, så somnar jag nästan alltid! Jag som i vanliga fall har skitsvårt för att somna av bara sådär hipp som happ.

  Så jag kör den gammaldags stilen och läser böcker istället. Funkar bäst för mig (även om jag ibland faktiskt fladdrar iväg även då och får gå tillbaka någon sida när jag upptäcker att jag inte är fokuserad nog 🙂