Niiiniskitchenlife

Ljuvligt 

Heeeeeeej! 

Har ni saknat mig? Har ni hunnit tänka vart fasen den där bloggkärringen tog i vägen?! Det har varit lite tyst från både mig och dig här på bloggen, är ni ens här? ?

Helgerna är lite svårbloggade för min del. Hinner verkligen inte då mina dagar går i ett från det jag vaknar till jag stupar i säng. Skulle du vilja att jag la in lite tidsinställda inlägg när jag är borta tro?

I alla fall…

…igår skulle vi haft en bokning vid kl 16. Alltså efter vår stängning. Dock så måste något hänt då de inte dök upp. Är det sv allvarligare karaktär förstår jag att man inte dyker upp, men om det inte var det tycker jag det var svindåligt. Närmare kl 18 gav vi i alla fall upp då vi var bjudna hem till Kattis o Beijne på lite skönt kompishäng.


Solen låg på så fint mot deras pool och uteplats. Så härligt och bara sitta här och njuta…


Fick skratta så jag grät också, älskar när det händer.


Kidsen verkade också mysa. Hjärtat smälter för dessa glin alltså…. ?

Ikväll skulle jag hälsat på kompis Cia i deras stuga på landet men jag var fått så sjukt ont i halsen (förmodligen smittad av Milo). Näsan rinner, vet inte vad som är allergi och förkylning just nu? Bara jobbig känsla i fejset! ?Ska kurera mig och försöka åka ut en annan dag i veckan….

Hörni, ville in och säga hej nu när vi stängt och  städat för denna helgen.

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Jaa, jag är här! Kollar din blogg flera ggr per dag, så tidsinställda inlägg vore toppen tycker jag. Du är som en liten vän, saknar dig när du inte är på bloggen lika ofta som vanligt.
    Ha en fortsatt fin sommar! !

  2. Gunvor

    Usch, trist med en ”no show”. Branschen har ju avbokningsregler, så jag tycker du ska debitera dem i alla fall. Det är ju inte schysst att beställa och sedan inte dyka upp när ni har jobbat med förberedelser och sedan fått sitta och vänta förgäves.
    Krya på dig!

  3. Ewa

    Jag läser din underbara blogg varje dag(det första jag gör när jag vaknar). Jag kommenterar väldigt sällan men ska från och med nu bli mycket bättre på det. Krya på dig och ha en underbar vecka Kram Ewa.

  4. Ullis

    Hej! Ja det är ju klart vi saknar dig om helgerna, men vi vet ju vad du sysslar med 🙂
    Hur länge kommer ni att driva caféet?
    Ser väldigt fint ut och dina bakverk himmelskt goda!
    Kram

  5. al68

    Usch, vad jobbigt med halsont. Krya på dig och önskar dig en fin dag. Själv jobbar jag en vecka till sen är det semester : )

  6. Therese

    Vi var på kaffestugan igår och fikade! Så himla gott och så fantastiskt fint ni har gjort! Ombonat och mysigt! Första men absolut inte sista gången vi var där! Ska rekommendera alla jag känner att åka till kaffestugan och fika! Kram Therese!

  7. pezze

    nää du behöver verkligen inte stressa o skriva på blogget under helger, när du har så mkt o göra med cafeet…vi (jag) förstår om du inte bloggat under helgen…
    lite dålig stil av dom som bokade fik hos er o inte kom…
    krya på dig…