Niiiniskitchenlife

Morgonstund med sommaren….

Godmorgon! 

Startade min morgon med en promenad i solen. Försöker verkligen få mina arma magproblem att bli bättre…. Sägs ju att promenader ska hjälpa mot alla sorters magproblem.

Hörni, vad chockad jag blev igår när det kablades ut att Michael Nyqvist gått bort i den skoningslösa sjukdomen cancer. Förbannade vidriga sjukdom…. Han blev bara 56 år gammal. ? Jag har totalt missat att kolla en av hans filmer han medverkade i. ”Män som hatar kvinnor”. Den måste jag se nu…. har du sett den?

Tänker på hans nära och kära. ❤️

Håller just nu på att lyssna på en ljudbok. ”En kvinnas resa” av Agnetha Sjödin. Den är lång så jag kommer ha att göra…


Alltså den doften som mötte mig när jag gick förbi detta gröna nyklippta fält. Det var som att få sommardoften i en liten ask kastad i ansiktet. Helt ljuvligt verkligen! ?? Hade jag inte fått skynda hem för att Tony skulle åka till jobbet så hade jag ställt mig och bara doftat…..

Hepp, nu är det lite jobb här för min del. Milo har tyvärr blivit förkyld nu så han ska inte på fotbollen idag. Får se vad vi hittar på senare idag? Men vi hörs sen…

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gunvor

    Milleniumfilmerna har jag sett förståss! Jättebra! Men missa inte ”Såsom i himmelen”.

    Tack förresten för en härlig blogg! Jag har sparat flera av dina recept och funderar på en dagsutflykt till Kaffestugan på semestern.

  2. Anna

    Har du fått en diagnos på din mage? Har själv ibs, detta väldigt diffusa tillstånd. Det jag vet är att mina magproblem är starkt sammankopplade med stress. Så fort stressen minskar så mår magen bättre, blir inte lika känslig och jag får mindre ont.

    Har du gått till botten med din stress? Kan du hantera den där oron…?

    Du ska ju inte behöva ha ont i magen jämt. Jag har gått länge i kbt (inte primärt för magproblemen utan för stress etc) och även en kurs i mindfulness. Lärt mig the dos and don’ts för min mage (minimalt med mjölkprodukter och laktosfritt, inte äta för stora portioner, undvika vissa saker). Men mest hjälp/lindring får jag av att acceptera och våga minska kraven på mig själv. Svårt att förklara men nån slags annorlunda inställning antar jag.

  3. Susanne

    Du måste se Millennium filmerna med Michael Nyqvist!
    Så himla bra!
    Jag vart så chockad igår av den sorgliga nyheten….