Niiiniskitchenlife

När man är en räddare! 

Halloj i stugorna!

Slut som artist är jag. Totalt. Nu har jag jobbat sen 8 i morse och kom precis hem igen. Det blev en typ 13 timmars arbetsdag idag. Men nu är det skinande rent i Kaffestugan. Knäppte av några bilder med finkameran på dagen men orkar bara inte tanka ner dom i datorn nu, så jag bjuder på några mobilbilder från dagen.


Nu har det flyttat in en jättefin växt från Härnevi Plantskola i den stora korgen. Det kommer också att bli både kuddar och dynor på pallarna. En fin stor duk på bordet också.



Vi älskar vår lilla Kaffestuga. Idag hade vi musik på medan jag städade och Tony fixade med sladdar. Så skönt att han är lika engagerad som jag. Vi är lite så. Vi gör ju typ allt ihop, även fikasatsningar. ? Mårbackorna har flyttat in också. Båda från plantskolan, så höga och fina. En av dem fick jag av våra fina grannar som kom ut och hälsade på i Kaffestugan.


Det här är jag så stolt över! ❤️? Jag som älskar dessa fantastiskt kloka och vackra djur. Jag har tagit in ett kaffe från Arvid Nordquist som bidrar till att rädda Afrikas elefanter. Dricker du det så bidrar du också. ?


Himlen var såå vacker när vi åkte hem ikväll. Alldeles rosa.


En trött Niiinis…nu ska jag gosa ner mig i soffan här och slumra i soffan. Har katten liggandes på mina ben. Hon är sur för att hon fått vara själv så mycket idag, närå….men extra gosig blir hon då. ??

Ha en fin kväll nu alla fina.

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann

    Jättefint har ni gjort i eran lilla stuga. Du ska veta att du är en riktig glädjespridare.. Lycka till idag Kram

  2. Helene

    Ser så mysigt ut, förstår att du jobbat (och Tony såklart) har jobbat hårt men tänk ändå vad det går att göra med enkla saker som pallar och kuddar och fina lyktor. Stort lycka till nu inför öppningen! Ska du baka hela natten nu??

  3. Annika

    Jättebra initiativ med kaffet! Lycka till med allt! Det kommer gå hur bra som helst ska du se! Kram Annika

  4. Minx

    Om det blir så att vi åker söderöver på vår semester så lovar jag att vi kommer stanna till och fika hos dig, på både ner- och uppvägen.
    Ni har fixat till det så fint – det ser ûbermysigt ut.
    Hoppas vi ses! Och om inte, så önskar jag dig all lycka till i sommar!

  5. Marie

    Så mysigt det ser ut! Blir så sugen på att komma och fika i Kaffestugan så snart som möjligt! Kram Marie

  6. Marie

    Wow! Ser så himla fint och mysigt ut. Härligt med alla olika ”rum” ni skapat utomhus också, något som passar alla. Lycka till nu och njut! Kram