Niiiniskitchenlife

Mot storstaden!

Godmorgon FINFREDAG! ☀️

Solen skiner för fulla muggar här! Det gör en ju glad liksom, tänk att den där solen kan påverka oss så himla mycket. Idag som det är FINFREDAG och allt. 💕 Ni som är nya på bloggen kanske inte hört talas om FINFREDAG? Det är ett uttryck vi myntat här inne hos mig för fredagar. Då gör man sig till lite extra. Tar på örhängen, eller finblusen, kanske sminkar man sig lite extra eller tar klackarna. Något som är lite extra sådär. Nu är vi herrans massa underbaringar här inne som gör oss till lite extra på fredagarna. Vad har Du gjort för extra idag tro?


Själv har jag gjort mig till med både smink, örhängen och finblus. Tog en skön dusch i morse med plingplong musik, smorde in mig med lyxig insmörjningskräm också. Målade naglarna och sånt där…. Något som är bra med att vara morgonpigg. Känns lite extra bra med fredag då faktiskt! 

Nu är vi på väg mot Stockholm. Tony börjar med möten och jag sätter mig och jobbar nånstans. Har googlat caféer dit vi ska men hittar ingen, ligger parallellgata med Vallhallavägen. Ni är många från Sthlm som läser bloggen, kanske har ni nåt tips? Gärna med koffeinfritt kaffe. 😄

Ha nu en underbar FINFREDAG hörni. Vi hörs senare. 💕

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helene i Götet

    Hej, jag körde ’finfredag’ idag med en jättefin blommig kofta och tog lite fin guldig ögonskugga på mig och jag kände mig genast piggare, tack för inspiration:-) ha en fin helg, kram Helene

    1. niinis

      Äsch, det här missade jag. Hittade inget så satt faktiskt i bilen och jobbade. 🙂 Haha…. trevlig helg! KRAM