Niiiniskitchenlife

Påskelipåskpåsk…. 

Inlägget innehåller adlink för Cellbes.

Hallihallå! 

Nu har vi just landat hemma hos svärisarna. Påskmiddag och kalas för svärfar väntar.


Dock så började vi dagen med att åka till veterinären med Majlis. Hennes stygn skulle tas bort. Gick på 3 minuter så var det klart. Såret hade läkt fint tyckte veterinären. Hon stretade lite men han var flink och snabb att klippa. Förr har hon jamat i bilen men idag fick hon sitta i mitt knä med buren och då satt hon t.o.m och sov, så skönt!


Vi åkte till Erikslund och köpte present till svärfar. Riktigt mycket folk var det där, folk kanske är lite trött på allt ”påskande” och ville gå runt i ett shoppingcenter istället.


Idag firade jag till det med vita jeans. Sviiiiinkallt ute men jag vägrar mer vinter o kyla faktiskt. Dom här är som ett par mysbyxor verkligen, lite högre i midjan och MASSA stretch. Ämen halleluja för stretch! ?? Bästa bästa ever! Man kan äta och stånka hur som helst och får inte dåndimpen av för tajt i midjan. Du hittar de vita jeansen här. (Finns i vitt också.)

Hepp, nu ska påskbord två avverkas här. ❤️ Vi hörs sen igen!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Byxorna ser helt fantastiska ut! Jag blir också sugen på att köpa byxor från Happy Holly, men hur tycker du att dom är i storleken?

    1. niinis

      Dom blå jag visade är helt perfekt bra i storlek. De vita är lite stora, jag skulle gå ner en eller två storlekar. 🙂

  2. Anna

    Whoop whoop!!! Värsta Kardashianfiguren där ju!! Damn! Skitfina kläder! Håller med, känns INTE kul att plocka fram vinterjackan. Men där jag bor har vi sluppit snön i påsk iallafall!