Niiiniskitchenlife

En dag i Romme

Godmorgon finisar! 

Hörrni, vilken helt fantastisk dag vi hade igår alltså?! 🙏🏻☀️⛷ Vi hade helt perfekt väder och Romme var fullt av folk redan innan kl var 9 i backen. Otroligt!

Milo var så förväntansfull! Vi försökte få med de stora barnen också men de hade fullt upp med sitt. Vi passerade dalahästen och det är då det är fritt fram för dalmål. Jag som äääääälskar dalmål! ❤️ Det går snabbt att åka till Romme för oss, bara närmare 2 timmar.


Vi började lugnt i barnbacken för att känna på om Milos skidtakter satt i. Å det gjorde det verkligen! Det är som att lära sig cykla, har man en gång gjort det så sitter det i ryggmärgen.

Det blev en helt fantastisk dag verkligen, vi sa det i morse….det hade inte kunnat bli bättre! Dock så är jag heeeeeelt slutkörd idag, hela kroppen värker och jag orkar knappt resa mig ur soffan. Kan bero på att jag slarvat så förbaskat med mina järntabletter, brukar få den här känslan då.

Någon frågade om vi hade Majlis kvar? Blev lite förvånad över frågan, men det har vi.

Hon ligger just i detta nu och spinner på mitt bröst. ❤️

Nu ska jag vara duktig och gå och ta min järntablett, sen tror jag att jag ska baka lite. Tony är och hjälper våra kompisar med renoveringen i deras hus. Senare idag ska vi till Tonys bror på kalas.

Vi hörs senare, ha en skön söndag!

Kram Nina 💕

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria i Uppsala

    Prova kungsberget nästa gång måste vara lite närmare. De har byggt ut massor de senaste åren och är riktigt bra nu.