Niiiniskitchenlife

Underbar fruktsallad

Hej alla!

Jag får en hel del mail och mess på min FB-sida att ni har problem att ta er in på sidan. Jag förstår att det strular, dock så kommer jag in som jag ska. Saknar mina bilder dock och allt är lite vajvaj sådär men håll ut fina ni. SNART hoppas jag att allt är i sin ordning igen. Det kan bli lite tokerier när man pekar om en blogg osv. ♥ Det vore verkligen TOPPEN om Du kunde kommentera så att jag vet att ni kan det och att ni är med här på nya plattformen?

Hörni, här vaknar vi upp till vinterlandskap. Minus 7 grader i morse och vårt hem hade inte riktigt hunnit med omställningen vilket gjorde att vi fick elda upp huset i morse. Morr, jag HATAR att kliva upp till ett iskallt hem, men tack och lov för kakelugnar!

IMG_6491

Kolla vintern som kom och slog till med full kraft igen? Men hellre detta än blygrått kan jag känna.

IMG_6482 IMG_6484 IMG_6488

Har just satt mig här för att jobba och gjorde i ordning den här galet goda fruktsalladen.

RECEPT:

1 mango
1 banan
1/4 honungsmelon
1 apelsin
färsk basilika

Skala och tärna all frukt. Strimla basilika över alltihop.

Alltså basilikan gör UNDERVERK med en vanlig fruktsallad alltså. Smaken är het underbar. Jag åt detta till naturell yoghurt och det är såååå gott. Perfekt mellis på en tisdag. 🙂

Nu ska jag fortsätta jobba här. Vi hörs snart igen, har nämligen ett exklusivt erbjudande till dig!

Kram Nina ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.