Niiiniskitchenlife

Hej Fårö

Halloj finisar!

Nu har vi lämnat Visby och Kneippbyn och är på väg mot färjan mot Fårö. Läser era kommentarer och fnissar lite åt allas semestermagar. Lite festligt är det ju att magen liksom bara slutar fungera bara för att man inte är hemma. Ni som är nyfikna på hur det går med min…..jo men nu rullar det på någorlunda. ? Det är ju inte som hemma men bara man får gå så är jag nöjd.
Det hemska är att Milo är som mig, så vi får lite samma bekymmer. Jag är mer orolig över honom då han hade stora problem med det här som mindre. När han fortfarande åt välling fick vi köra lactulos dagligen, när det krisade fick vi köra Resulax för att få ut bajset. Det var så synd om honom som liten verkligen, tack och lov så är det ljusår bättre idag men tendenserna syns när vi reser. Ni som haft barn med problem av det här slaget vet vad jag talar om. Herregud så jobbigt det var stundtals. Läser man på nätet så är det ett väldigt vanligt problem. Tack och lov så har han fått gått på toa här så nu är allt frid och fröjd.

Jaha, igår hade vi en rätt slapp dag. Milo o Tony var ju på vattenlandet. När det sen kom hem beslutade vi oss för att åka in till Visby. Sista kvällen och allt.

Innan vi åkte satt vi och mös utanför husbilen en stund. Jag satt där långa stunder igår och läste och t.o.m somnade till igår. Så lugnt och skönt är det!

Efter att vi ätit (ja vi glömde helt bort att ta bilder, så är det när man är hungrigast i stan) så gjorde vi ett besök på Viby Glass. Efterrätt blev Marängswiss. Ämen hereeminjeeeeee vad gott det var. Jag valde också saffransglass till. Har du inte provat det så måste du bara göra det!

Visby bjöd på sol och härlig kväll. Som vanligt när Milo ska vara med på bild så blir det någon grimas. Haha….


Vi satte oss i solen och njöt en stund. Haha….Milos min. Orkar inte vad kul jag ändå tycker att det är.

Alla härliga kullerstensgator överallt. Ska du dit nångång så tipsar jag dig om att ta kilklacksskor om du ska ha klackar. Såg många tjejer som fastnade i stenarna.

Vinäger, allt är helt vitt därinne och det är såå fint!

Visby strand, ett riktigt hippt ställe. Ser ni de rosa lamporna utanför? Love it! Vi träffade vänner  inne i Visby som skulle vidare dit och parta loss. Nästa år ska vi också med. 😉

Å Milos min som vanligt. ???

Lite outfitsbilder. ? Som jag trivs i min kimono från Love Forever. Sen är det en frans-top, också den från Love Forever….finns tyvärr inte kvar längre. Kort svart kjol i t-shirttyg och esprandillos. Skönaste käderna ever!

Sådär, nu är vi framme vid färjan. Måste ta lite bilder nu, kön var inte alls lång som vi hade blivit varnade om så det var ju skönt!

Hörs sen igen!

Kram Nina ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Så underbara bilder Nina! Älskar Gotland, var där för första gången förra året, så vackert ? Du har så bra blogg
    Kram

    1. Niiinis

      TACK fina! ♥ Ja, vackert är förnamnet. Man blir glad i hela själen här. Vill bo här, starta fik och allt sånt där. 🙂 Kram och tack för du läser! ♥