Niiiniskitchenlife

Längtar till sommaren!

poolhuset

 

Den här perioden längtar jag till!

Tänk förra året när jag fick ihop mitt lilla poolhus och vi kunde sitta här och äta vår frukost. Som jag längtar tills dess alltå. Det var så sjukt mysigt att sitta här och mysa med långfrukosten medan solen gick upp. Frågan är om jag ska göra ett nytt poolhus i år? Jag är ute efter ett lite mer robustare ”tält” dock. Får se vad jag hittar på i år?

Nu ska jag ta tag i bestyren här hemma. Plocka i diskmaskin, hänga tvätt, plocka undan. Har just dammsugit kök och vardagsrum och lär väl fortsätta. Milo ska få hem en klasskompis nu kl 10 så han lär ha hur skoj  som helst. Vi hörs sen igen! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Det ser ju så mysigt ut att man smäller av!!Vad är det för tält du använde/köpt var?Kram och ha en extra fin fin fredag 🙂

  2. Lotta

    Det ser ju så mysigt ut att man smäller av!!Vad är det för tält du använde/köpt var?Kram och ha en extra fin fin fredag 🙂