Niiiniskitchenlife

Dagens Fredagssminkning

 
En av mina favoritsminkningar

Godmorgon!

Wihoooooo, det är FINFREDAG. Jag har planer på att fixa till mig lite idag. Det är ju ändå finfredag. Den här sminkningen här ovan är en av mina favoriter. Älskar den där paletten som är lite brun/lila aktig, mer brun än lila dock. Denna färgen framhäver det blåa i ögonen och det blir såååå snyggt tycker jag.

I det HÄR inlägget kan du läsa var du kan köpa paletten jag gjort denna sminkning med.

Nä, nu morgonbestyren här hemma. Milo är eld och lågor, idag står det skridskor på schemat. Han fick nya igår då han växt ur sina gamla så lyckan vet ju knappt några gränser. Jag tänker mest att det var ungefär 100 år sen (förra året) han åkte och att han säkert glömt hur man gjorde, men det ordnar sig med skridskor, bara det blir is (som man brukar säga). 🙂

Hörs sen! ❤️ Ha en fin fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pia

    Jag har kommenterat flera ggr och mina kommentarer kommer inte med. Känns så himla trist när man vill kommentera och så försvinner den 🙁
    Kanske denna kommentar också gör…..

    Vet inte om det har med att jag skriver från mobilen. Nu satte jag mig vid datorn och skrev.

  2. Sara

    Åh vad fina dina ögon blev. Ja skridskor låter kul. Minns när min stora kille skulle åka för första gången o trodde såklart att han kunde åka på en gång. Gick sådär haha, han var mer arg än åkte hihi. Tyckte isen var för hal o att dom måste sanda. Ha en fin fredag kram Sara