Niiiniskitchenlife

Inspelningen klar….

Halloj!

Sådär, då har TV-teamet varit här och filmat oss. Det blev riktigt trevligt, hoppas att det skiner igenom rutan också. Vi har nu fått värdefull hjälp i att börja tänka mer ekonomiskt vad gäller våra matkostnader som vi helt ärligt hafft lite dålig koll på. Vi handlar liksom mat nästan varje dag. Veckohandling är ett minne blott men nu JEFLAR ska vi få ordning på det. Världens bästa Bodil som är vardagsekonom var här och gav oss en massa tips. Hennes blogg hittar ni HÄR. 

Japp, så den 13:e oktober får ni se inslaget. Pinamt nog hade jag inte städat i våra två skafferier….. bblööööök! Så där kommer det nog se ut som hej kom och hjälp mig. Tänker att folk sitter hemma i TV-soffan och ba: ”Dom hade väl i alla fall kunnat städa i sitt skafferi.” Haha… Well well, vi är helt vanliga svenssons som har rörigt i vårt skafferi. SÅ är det. 🙂

IMG_2059jag

IMG_2070 IMG_2072

Jag och Milo hann och sitta ute och njuta innan killarna kom. Vilken dag?! Helt fantastiskt skönt att sitta i solen mitt i hösten och känna hur solen riktigt värmde. Underbart!

IMG_2106

Här hade vi snyggingarna som kom med sina TV väskor. Supertrevliga killar verkligen.

IMG_2101 IMG_2102

IMG_2088

Tony knäppte av lite bilder inifrån när vi stod ute och synkade. Det blev en riktigt trevlig dag. Sånt här skulle man kunna vänja sig vid. 🙂 Vi har fått bra tips och ni kommer att få se allt sen. 🙂

Nu ska jag snart skriva om vår nya hall på övervåningen. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.