Niiiniskitchenlife

OREO/VIT CHOKLAD POPCORN

  
Bilden lånad HÄR!

Nomnomnom!

Nu när jag är på resande fot blir det inte mycket baka även om jag kommer testa mig på att baka nåt på vår lilla grill i dagarna. Jag måste ju bara tipsa om detta recept på popcorn som låter helt gudomligt gott och något jag absolut måste testa. Jag känner att blandningen av salt, choklad och sött måste vara helt outstanding.

OREO/CHOKLAD POPCORN

12 dl färdigpoppade popcorn

100 gr vit choklad

12 st OREO kakor

Gör såhär:

Mixa oreokakorna till lite större smulor. De ska intr vara ett pulver utan lite mer grovt mixade. Smält den vita chokladen över ett vattenbad eller i micro i ca 30 sekunder. Lägg popcornen i en stor skål. Häll på den smälta vita chokladen samtidigt som du rör ordentligt så att det fastnar på popcornen. Häll sedan över de mixade OREO kakorna, rör om ordentligt. Låt det svalna och ät sedan och njut! 🙂 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.