Niiiniskitchenlife

Mötesmorgon

Godmorgon!

Sitter på Systrar Två med Milo och ska ha ett litet kort möte. Det är en tjej som jobbar som fotograf som kanske ska få hjälpa mig med min header. På måndag kl 11 trycker vi på knappen för min nya blogg på den nya portalen. Jag har bara min gamla header fortfarande men ska byta den till nåt härligt….nu är det sommar så nu finns det fantastiska platser att kunna fotas på. 

  
Är det sommarlov så är det. Käkade man frukost i morse så får man äta kokosboll nu. Har laddat paddan full åt honom på Viaplay. Turtles för hela slanten. Asnajs att man kan ladda ner allt hemma och sen använda när man ska nånstans, typ på semestern eller på möte med sin mamma. Kan kolla utan wi-fi liksom. Storgilla på det! 

Hepp, nu kommer min APGODA glutenfria fralla som Joanna gör här på Systrar Två. Den måste ni testa, även om ni inte undviker gluten…. Hörs snart igen! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. helena

    På bilden ser Milos kokosboll ut att vara stor som en fotboll…..ha,ha va kul det ser ut. Söt är han i sin nya fristy

  2. Carro

    Vad kul med ny snygg header! Du blir ju alltid så jädra snygg på bild så det kommer bli stråååååålande! För jag tycker du ska ha ditt vackra nylle i headern 🙂 Kraaaaaam härlighet!

    1. niiinis

      Haha, sötis! Ja på nåt sätt kommer jag nog att vara med. På måndag är det plåtning. Kraaaaaam!!! ❤️

  3. Marie

    Jag tror på blogg. loppi, ska bli spännande och se vart du hamnar:-

    Sommarkramar till dig och din familj.
    Marie