Niiiniskitchenlife

Dejt med en annan!

Go’kväll i stugorna!

Åh, jag sitter här och jobbar lite. Ljusen är tända i hela vårt hem och det doftar typ lördagkväll. Sådär som det doftar när alla ljus är tända. Jag älskart!

.

IMG_7397.JPG

IMG_7398.JPG

Tony och Milo sover i soffan och jag sitter här och njuter av lugnet faktiskt. Skönt att sitta och jobba till bruset av TV:n och allt är lugnt och tyst. Ok, Tony snarkar som besatt men det är jag så van vid efter 11 år tillsammans. Ibland undrar jag om jag fick svårt med sömnen efter jag träffade honom. 😉

.

IMG_7401.JPG

IMG_7400.JPG

Helt sonika kom den här hårbollen och la sig på min dator. Jag gissar att han tycker att jag ska gnida honom under hans håriga pung höll jag på att skriva! HAHAHAHA! Nä, menar hans hals. Hahaha! 😀 Han hårar som helvetet själv just nu….vad kan man göra åt sånt?

.

IMG_7395.JPG

IMG_7394.JPG

Idag for vi till Donken och åt mat. Tony har varit så jäkla duktig (han skrev om det på sin blogg igår). Han har gått ner 8 pannor på 3 veckor. Jag vägde mig faktiskt igår och hade gått ner 0,7 kg på en och en halv vecka av mer hälsosam livsstil. Man ba: SNAAAAAARK!!! Så idag ruttnade jag ur alldeles och käkade både strips till maten och ur vår godisskål hemma. Jag vill gå ner i vikt mest för att må bra. Det gööööör inget att det tar lite tid liksom, faktiskt. Jag värdesätter att må bra på vägen, det gör jag. Men lite så är det ju att man typ ruttnar ur när karln smaskar till med 8 freaki’n kilo på 3 veckor. Men han är så söt och försöker uppmuntra mig. ”Nina, jag är fet som en gris….det är inte du.” 🙂 Han är kung på att bjuda på sig själv.

.

Nåväl, efter maten for jag iväg för att podda. Eftersom Niclas har fullt upp just nu så fick jag sällskap av ingen mindre än Frallan som är producent för vår podd. En ny dejt i mitt liv – en ny person att lära känna. Har ju lärt känna Niclas på djupet efter alla våra avsnitt. Det ska bli så kul att ni nu får lära känna honom också nu när han vickar för Niclas. Jag fick mig en hel del gapflabb idag kan jag avslöja. 🙂

IMG_7324.JPG

Du hittat alla våra poddelipoddar här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.