Niiiniskitchenlife

Dagens SMINKTIPS – ISADORA MESMERIZE

Hallå där!

Jag tycker att det känns som att det är fredag idag. 🙂 Det är nog för att vi alla är lediga imorgon och ska åka på vår weekend till Karlstad. Ska bli så himla härligt! Ni som bor i Karlstad, vad blir det för väder i helgen?

.

IMG_7123.JPG

Måste visa lite nytt från ISADORA. Jag har fastnat totalt för den här paletten. MESMERIZE nr 63 heter den. Jordiga färger med bruna/guldiga toner.

.

IMG_7121.JPG

Den i mitten är nästan lite koppar i tonen och blir riktigt metallig när man har på den. Snyggt att ha inne i ögonvrån och även under de undre fransarna. En toppenpalette som jag är övertygad om att jag kommer få massor med användning av.

.

IMG_7124.JPG

Du kan läsa mer om paletten HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Supersnyggt! Vad har du för läppstift? Jag letar alltid efter rätt ljus nyans utan att det blir för ljust.

    Ha det jättebra i Karlstad! Kram från Åsa-med-grabbarna (vet inte riktigt vad jag ska kalla mig för att du ska veta vilken av Åsorna jag är 🙂 kommenterade fö i inlägget m fina kvällsbilderna).