Niiiniskitchenlife

Jag vill visa mig naken!

I en sån här reflexväst! Näääää, men vad gör man inte för att locka läsare till detta viktiga? 🙂

Nu ska du få ett livsviktigt tips utav mig. Det kan verkligen rädda ditt liv! Igår var vi ute och promenerade på en kolsvart liten väg ute på landet. Reflexer hade vi på skorna, men frågan är om det räckte? Jag gick också omkring och lös med min telefon. Jag är ju inte dum i huvudet liksom, jag vet hur lite man syns. Gick och tänkte på var min reflexväst från Röhnisch tagit ivägen! En bil närmade sig oss bakifrån och jag greps nästan av panik. Tänk om han inte ser oss? Tände lampan på min mobil och gick och viftade med den bakåt. Piuuuh, han såg oss. Jag själv har nämligen varit nära att köra på människor som inte haft reflexer. Man blir verkligen livrädd för oftast dyker människan upp i billysena lite försent, har man lite högre fart finns inte en chans att hinna bromsa! Den gången det hände mig var jag skakis i timmar efteråt. Dom som gick där hade nog inte en aning om hur nära de just varit att dödas av en bil.

.

När ni tänker reflexväst tänker ni sån knallgul med feta silvriga reflexer över. Ellerhur? Det gör jag i alla fall! Men så hittade jag den här:

.

IMG_7060.JPG

Den är ifrån H&M. Jag klickade hem en DIREKT! Den har kardborreband i sidorna så den är lätt att ta på uppepå ytterkläderna. Dessutom är den inte knallgul utan schysst svart med reflexer uppepå! En keeper!

Åh vad jag hoppas att jag når ut till många nu. Att ni ska vara rädda om er själva. Att ni tar på er reflexer. Eller en sån här reflexväst. 149 kr för att rädda sitt eget liv är inte mycket!

Den livsviktiga reflexvästen hittar du HÄR!

IMG_6011.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Och dessutom köpa en extra reflexväst att ha som reserv i bilen om den går sönder och man måste röra sig i mörkret.

  2. Marie

    Och dessutom köpa en extra reflexväst att ha som reserv i bilen om den går sönder och man måste röra sig i mörkret.

  3. Isabelle

    Köpte en liknande på stadium för en liten slant, typ 99 kr, känns helt klart som en bra investering i mörka hösttider!