Niiiniskitchenlife

Att bearbeta sitt ”hönsmammeri!”

IMG_7015.JPG
Ett glatt gäng på Leos Lekland.

.

IMG_7020.JPG

IMG_7021.JPG
Milo blöt av svett och törstig. Både MER och vatten som han bälgade i sig. Jag och Thedde satt och fikade…

.

Härlig första dag på lovet!

Vi bestämde oss för att bowla. Vi ringde Thedde och drog en rejäl chansning på att han kunde följa med! Det kunde han. När vi väl kom till bowlinghallen var TRE banor trasiga och panchisarna hade redan bokat ett par fungerande banor så vi fick lomma iväg därifrån. Thedde kom på Leos Lekland, så vi brassade dit. INGET FOLK ALLS….. Ööööööööh! Årets fetaste dag på folk skulle man kunna säga, knöööök! Men det gick fint ändå. Milo var överlycklig och inte blev det sämre av att två av hans lekiskompisar var där också. HAPPY HAPPY KID! 🙂 ❤️

.

Jag tog ett stort steg ifrån mitt hönseri idag. Jag är hönsmamma och att vara mamma till en sladdis har visat sig göra saken ännu värre. Jag hönsar och har katastroftankar om vartannat. Idag så satte jag mig till slut och lät honom springa runt med sina kompisar. Ett stort steg för mig som annars vill hålla koll så han inte gör illa sig. Bra hönsmamman! Bra!

.

IMG_7022.JPG

Nypromenerade!

Direkt efter att Tony kom hem från jobbet så gav vi oss iväg på promenad. Det var trögt att klä på sig och fara iväg när det började bli kvällning men vi hann precis ut innan det började mörkna. Å gissa om det är skönt nu när jag sitter här med röda kinder och äter kvällsmat?!

.

IMG_7023.PNG
Kvällens runda!

Jag är riktigt nöjd faktiskt. Första dagen med mitt nya mattänk har gått riktigt bra. Nu är det bara fortsätta. 🙂 Hejja Hejja!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Du som är så bra på att inspirera, skriv lite mer om ditt mattänk om det kanske händer något extra någon dag om du förstår vad jag menar 🙂
  Vill ju veta allt 😉
  Kram

 2. Madde

  Du som är så bra på att inspirera, skriv lite mer om ditt mattänk om det kanske händer något extra någon dag om du förstår vad jag menar 🙂
  Vill ju veta allt 😉
  Kram