Niiiniskitchenlife

Ska podcasten vara kvar?

Hysterisk tidig morgon!

Milo vaknade halv 4, strax efter mig. På söndag flyttas klockan bakåt vilket innebär att våra dagar kommer att börja runt halv 3 tiden fr o m då. HJÄÄÄÄLP! Projekt ”hålla alla vakna kvällstid” startar nu. Milo somnade strax efter sju igår, men ändå vaknade han halv 4. Han är programmerad som mig, FAN! Kruxet är nu att antingen försöka vrida om dygnet så han somnar senare och sover längre, eller så tillmötesgår vi denna sjuka dygnsrytm och går och lägger oss 17-18 på kvällarna. Lord have mercy!

.

IMG_6812.PNG

.

Om 2 timmar kommer taxin och hämtar mig. Jag ska åka på Äntligen Morgons 10 årsfirande. Trevlig syssla såhär på en helt vanlig onsdag. Tony och Milo blir hemma då Milo är genomförkyld och har ont i halsen. Tony har haft nån magåkomma som han var hemma för igår så det passar väl bra att mamsen i familjen drar på morgonkalas då. 🙂 Sen ska jag eventuellt träffa en ”cyber-vän” om vi får till det? Därefter hem och jobba samt spela in podcast.

.

IMG_6814.JPG
.

Apropå podcast! Jag har funderat en hel del på den under den senaste tiden. Ska den vara kvar? Orkar vi hålla på och rodda ihop dessa inspelningar vecka efter vecka. Vi är båda rätt upptagna personer och det är ju inte så att sponsorerna haglar in. Kanske var det övermäktigt av oss att satsa på 100 avsnitt? Vi har gjort drygt 30 st nu och det har varit rätt tufft att få ihop. Kanske ska jag lägga den tiden på annat?

VAD TYCKER DU?

.

Hepp, nu ska jag sätta igång här. Upp och äta minifrulle innan den riktiga frullen på Äntligen Morgon! Jag måste äta direkt när jag går upp, annars blir jag hungrig som en besatt. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Självklart tycker jag att ni ska fortsätta att spela in podden! Om ni orkar och det är roligt, förstås. Det verkar som att ni har kul under inspelningarna i alla fall.

  Poddarna har iaf förgyllt mina lediga stunder, promenader och cykelturer.

 2. Carro

  Självklart tycker jag att ni ska fortsätta att spela in podden! Om ni orkar och det är roligt, förstås. Det verkar som att ni har kul under inspelningarna i alla fall.

  Poddarna har iaf förgyllt mina lediga stunder, promenader och cykelturer.

 3. Erica

  Neeeeeej! Ni kan absolut inte sluta med podden!!! Hur ska jag då orka städa mitt hem eller ge mig ut på springtur??? Det skulle bli katastrof!!! Snälla sluta inte.

 4. Erica

  Neeeeeej! Ni kan absolut inte sluta med podden!!! Hur ska jag då orka städa mitt hem eller ge mig ut på springtur??? Det skulle bli katastrof!!! Snälla sluta inte.

 5. Havrefras

  Hell yeah att den ska vara kvar! Adoptera bort era barn, säg upp er från andra jobb, gift er med varandra om det ska vara så!

  Skämt åt sidan – gå inte in i väggen pga podden, men vad skulle ni behöva göra för att den skulle få leva kvar?

  //H.

 6. Havrefras

  Hell yeah att den ska vara kvar! Adoptera bort era barn, säg upp er från andra jobb, gift er med varandra om det ska vara så!

  Skämt åt sidan – gå inte in i väggen pga podden, men vad skulle ni behöva göra för att den skulle få leva kvar?

  //H.

 7. Emma

  Älskar er podd och vill så klart att den får fortsätta, men om ni ska behöva slita för att få ihop det så kanske det inte är värt det, för er? Men jag hoppas ni hittar tid för den 🙂

 8. Emma

  Älskar er podd och vill så klart att den får fortsätta, men om ni ska behöva slita för att få ihop det så kanske det inte är värt det, för er? Men jag hoppas ni hittar tid för den 🙂

 9. Berit

  Åh så roligt att gå på kalas!! Hoppas sjuklingen kryar på sig! Jag tycker absolut att ni ska fortsätta med podden! Förstår att det kan va svårt att få till det varje vecka men som någon sa kanske dra ner på antalet..inte så långa som 1 tim..bjuda in någon gäst någon gång. Såklart att ni fixar det till avsnitt 100 Då kör ni en live variant på Globen med livemusik och teater (av dig och Niclas)HIHI 🙂

 10. Berit

  Åh så roligt att gå på kalas!! Hoppas sjuklingen kryar på sig! Jag tycker absolut att ni ska fortsätta med podden! Förstår att det kan va svårt att få till det varje vecka men som någon sa kanske dra ner på antalet..inte så långa som 1 tim..bjuda in någon gäst någon gång. Såklart att ni fixar det till avsnitt 100 Då kör ni en live variant på Globen med livemusik och teater (av dig och Niclas)HIHI 🙂

 11. Carro

  Ååååh, er podd är så jädra härlig Nina! Men jag förstår att det blir tight med tid!
  Kör varannan vecka då? Den som väntar på nåt gott! Kraaaaaam Fantastic Women!

 12. Carro

  Ååååh, er podd är så jädra härlig Nina! Men jag förstår att det blir tight med tid!
  Kör varannan vecka då? Den som väntar på nåt gott! Kraaaaaam Fantastic Women!

 13. Vickis

  Förstår att det är svårt att få ihop podden, ni är ju som sagt väldigt upptagna båda två!
  Jag älskar er podd, men vill ju inte att ni ska gå in i väggen pga den. ❤
  Ni kanske kan släppa nya avsnitt mer sällan, varannan fredag eller en podd i månaden?

 14. Vickis

  Förstår att det är svårt att få ihop podden, ni är ju som sagt väldigt upptagna båda två!
  Jag älskar er podd, men vill ju inte att ni ska gå in i väggen pga den. ❤
  Ni kanske kan släppa nya avsnitt mer sällan, varannan fredag eller en podd i månaden?

 15. Lindha

  Ni måste fortsätta podden, den bästa att lyssna på. I löööve it <3 och man skrattar så man nästan kissar på sig ibland. Ni förgyller mina fredagar!! 🙂

 16. Lindha

  Ni måste fortsätta podden, den bästa att lyssna på. I löööve it <3 och man skrattar så man nästan kissar på sig ibland. Ni förgyller mina fredagar!! 🙂

 17. Elin

  Näääääää!!!! Klart podden måste finnas kvar! Det är ju veckans höjdpunkt när man får tid och lyssna på er 🙂 Era halvgalna ämnen och härliga skratt sprider och ger mig lite glädje 🙂 🙂

 18. Elin

  Näääääää!!!! Klart podden måste finnas kvar! Det är ju veckans höjdpunkt när man får tid och lyssna på er 🙂 Era halvgalna ämnen och härliga skratt sprider och ger mig lite glädje 🙂 🙂