Niiiniskitchenlife

Vem är du?

Godmorgon på er!

IMG_4316.JPG

Jag är uppe i ottan och bakar. Ett företag har invigning idag och har beställt 300 minicupcakes som ska levereras kl 14 idag. Jajjemen, så man kan väl säga att jag bakar litegranna….

Medan jag bakar så skulle jag vilja fråga dig?

* Vem är du?

* Hur gammal är du?

* Har du barn?

* Vilken del av Sverige bor du i?

* Hur hittade du till min blogg?

* Vad jobbar du med?

* Vad är det roligaste/tänkvärdaste/mest spännande att läsa här inne hos mig!?

Skulle bli så glad om du kunde svara på mina frågor. Jag är så nyfiken på vilka ni är! Jag har läsare från hela världen och ni är många som är inne varje dag…. Berätta gärna, älskar att läsa om er!

Hoppas att du får en mysig fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cicci

    Hej!

    Cecilia, 37 år gammal. Bor i Enköping med sambo och två killar på 3 och 8 år. Jobbar som registrator och nämndsekreterare. Började följa dig efter att du var med i Ena-Håbotidningen och var även på din bloggträff förra året. Tycker bloggen och poddrn är kul att följa, du bjuder på dig själv, har varierat innehåll och verkar kul! Fortsätt så! Kram (ska våga mig fram vid tillfälle, om du vill sånt??)

  2. Ulrika

    44,5år (fyller 45 på torsdag…) bor vid kusten utanför Uppsala, är gift och har tvillingtjejer som är 20 . Jobbar som kvalitetschef på en bilfirma, på kvällar (och nätter) sköter jag vårt åkeri.
    Men helst av allt spelar jag golf!!
    Hittade hit från Femme. Kram

  3. Anna

    Hej Nina,

    * Vem är du?
    Anna
    * Hur gammal är du?
    36
    * Har du barn?
    Ja, tre tjejer 4, 6 och 9 år
    * Vilken del av Sverige bor du i?
    Bor i USA.
    * Hur hittade du till min blogg?
    Tror att det var via femme/bloggfamiljen.
    * Vad jobbar du med?
    Forskning
    * Vad är det roligaste/tänkvärdaste/mest spännande att läsa här inne hos mig!?
    Lagom blandning av livet, inredning och recept!

  4. Dessan

    Hej Nina!
    Kvinna som är 40 vårar och en vanlig ”Svensson” , gillar mysa i hemmets vrå med familj runt omkring mig. När jag får möjlighet blir det pyssel med klipp och klistrande av papper, fix i trädgården… jag är även en ”hemnetnörd” som gillar att snoka och drömma om större lyxigare boende, kan se rivningsobjekt och låta fantasin flyga iväg och i mina tankar blir det ett bra nyrenoverat boende!!!
    Jo, jag har ett jobb oxå… som sjuksköterska, arbetar just nu inom primärvården efter många år på sjukhus!
    Sen har jag ju inte minst två underbara söner 6 och 2 år, jag är sedan 15 månader tillbaka särbo med deras Pappa, men det gjorde susen och förbättrade vår relation så nu bor han nästan hos oss alltid!

    Jag hittade till dig via Hanna på femme, fastade för din ärlighet, ditt vardagliga liv som blandas med sorg, glädje, överraskningar, smink, bak, tips och diskussioner… jag gillar din blogg och fortsätter läsa (sen är jag dock väldigt dålig på att kommentera).
    Puss & Kram

  5. Sofia

    Hallå…

    Jo då ska vi se, Sofia 30 år Sthlm trafiklärare. Lyckligt gift sen ett år tillbaka,vi har två söner en 4-åring och en bebis på 5 veckor. Läser din blogg sedan du började blogga hos Hannah och varför? Ja dels för att du spruttrar ut inlägg ( betyder alltså att jag sitter med luren för ofta i handen ) Det blandas mellan allvar och skoj, är privat inte bara personlig. Vilken varje svensk verkar gilla och gotta sig i.. ??? Och du fyller år samma dag som min syrra, vilket gör att jag inte glömmer henne 🙂 Tack för rolig läsning!

  6. Sabina

    Sabina heter jag och är 41 år. Har faktiskt just idag upptäckt din blogg- är egentligen ingen som lägger ner allt för mycket tid på att läsa bloggar men jag fann din intressant för mig.. Det känns riktigt och unikt det du skriver. Jag arbetar som sjuksköterska och är avdelningschef för en verksamhet som arbetar med hälsa och beteende. Bor en bit utanför Umeå. Gift med Uffe sedan 15 år och har två fantastiska grabbar som är 16 och 14 år.

  7. Heléne

    Heléne, 44år från Östergötland, där jag bor med sambo och två barn 9 och 16 år gamla.
    Arbetar i butik.
    Hittade din blogg via Femme.
    Älskar din blogg för att den blandar högt som lågt och att du aldrig verkar göra dig till utan visar hur faktiskt livet ser ut för de flesta.
    Bästa bloggen ever♥

  8. Annika S.

    Annika 37 från Södertälje, inga barn då min dumma sjukdom gör det svårt men man lär sej leva med det, har ju mina älskade syskonbarn att skämma bort.
    Jobbar som PA och älskar det.
    Hittade din blogg via nåt recept jag var på jakt efter.

    Önskar dej en trevlig helg.

  9. Josefine

    Hejsan!
    Heter Josefine är 29 år och bor i Halmstad med min man.
    Jobbar som lärare och har precis fått ett jobb så som jag hade hoppats
    på att läraryrket skulle vara:)
    Hittade också dig via Femme och kunde inte sluta läsa på din blogg då
    igenkänningsfaktorn är hög, baktipsen många, inredningsinspiration finns
    OCH en stor portion humor och kärlek för människor är huvudsaken!
    Tack för mig! Kram
    P.s. Oreo-cupcaksen blev väldigt uppskattade och de trodde jag hade köpt dem (tolkar det som ett gott betyg;))

  10. Maria

    Maria heter jag är 33 år gift och mamma till tre grabbar tvillingar på 5 år och en kille på 3 år .
    Är egenföretagare och bor strax utanför Malmö .
    Hittade din Blogg genom femme och fastnade direkt för din härliga mix och älskar att baka själv .
    Tycker du skriver så bra och verkligen från hjärtat .
    Sen vill jag såklart även tacka för underbara podcast avsnitt .
    Sluta aldrig med det du gör ,för du är fantastisk .

  11. Carina

    Hej, Carina heter jag. bor i närheten av Hudiksvall. är 49 år och gift. o vi har två fina barn. en kille 28 år o en tjej 25år. o två små barnbarn o härligt med barn o barnbarn. Hitta din blogg på Femme. En av dom bästa bloggarna!!! du har allt o sån härlig blandning med humor o allt vad livet har att ge. O jag känner igen mej mycket i det du skriver om oro o sånt. Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende. kramar

  12. Ulrika

    Ulrika heter jag, 44 år ung, född i Trelleborg, uppvuxen i Helsingborg. Har tre underbara pojkar som är 10, 8 och 4 år gamla tillsammans med min västindiske make, min soul mate! Jag bor sedan 17 år tillbaka i Toronto och älskar mitt liv här! Hittade din blogg genom Femme och läser varje dag (försöker i alla fall , du vet ju hur det är att ha tre pojkar, ganska kaosartat oftast!)! Jag har varit hemma med barn i 10 år nu, men börjar bli sugen på att ge mig ut och jobba igen, nu när den minste ska börja förskolan på tisdag, vi får väl se vad som händer… Jag gillar verkligen din blogg, den känns verkligen som ”hemma”, min härliga kontakt med Sverige och det riktiga livet! Jag skrev en kommentar på ett av dina inlägg förra året som du kanske kommer ihåg: du filmade Milo när han pratade engelska och var verkligen jätteduktig på uttalet och jag var jätte impad!!! Keep up the good work! Kramis här långtbortifrån!!!

  13. Sara

    Sara heter jag, 32 år och hittade till din blogg när den hette ” sminkmamman” eller liknande. Hur vet jag inte men väl där så fastnade jag. Du skriver om ett liv som jag kan relatera till. Jag har tre barn och bor i grillby. Jag minns rätt väl när jag hälsade på dig på mystore i Enköping, höggravid och jäklig och var sååå glad att du inte sa att du ville knäppa kort då. Jag jobbar som lastbilschaufför men har tillfälligt en admistrativ tjänst på samma företag pga en skada. Det jag gillar mest med dig är att du delar med dig av livet på alla sätt, allt är inte alltid så j***a perfekt, och precis som du har jag åkt på smällar här i livet. Det är väldigt befriande att läsa om att man inte är ensam.

  14. Malin

    Hej!
    Malin heter jag och är jämnung med dig:))).
    Hittade till dig via Femme, och är inne och läser minst en gång om dagen.
    ”Jobbar” som anhörigvårdare åt min man, som är MS sjuk sedan 14 år tillbaka. Ett
    annorlunda liv, som vi fått lära oss att acceptera.

    Gillar din blogg för att den är rak och ärlig, och du beskriver ditt liv och din vardag precis som den är.
    Inte så mycket ” förfiningar”. Är precis som du inredningstokig, så därför älskar jag ju så klart dina inredningsinlägg :))).

  15. AnsoAnna

    * Vem är du?
    Jag heter Anna och jag är en ganska kul tjej som älskar hårt bröd med pastej och gurka :).
    Gift med D sen 4 år tillbaka fatt vi har varit ihop i 14 år. Förra året köpte vi hund och han är ju för söt alltså men min pedantiska ådra får ångest på alla hundhår…
    * Hur gammal är du?
    Jag är 38 år.
    * Har du barn?
    Jajjamän. Två tjejer 10 och 5 år i år.
    * Vilken del av Sverige bor du i?
    Vi bor i Tyresö utanför Sthlm.
    * Hur hittade du till min blogg?
    Hmmm. Minns inte riktigt men jag tror att det var via Femme.
    * Vad jobbar du med?
    Jag är IT-konsult.
    * Vad är det roligaste/tänkvärdaste/mest spännande att läsa här inne hos mig!?
    Jag gillar dina inredningsinlägg och dina ”vardagsinlägg” när du liksom bara skriver om din dag, typ.
    Tjingtjong // AnsoAnna

  16. Malin

    Hej!
    Jag är 29 år har två barn , 4 o 6 år.
    Jobbar på en privat förskola.
    Hittade dej genom Femme.
    Tycker om att du uppdaterar din blogg så ofta och att du tar med allt; från tunga bekymmer till ytliga saker som mode o inredning.
    Fortsätt så!!

  17. Sara

    Sara, 36 årig norrländska med 2 barn. Jobbar som lärare och hittade bloggen vis Hannah. Jag följer såväl blogg som podcast eftersom de bjuder på många härliga skratt. 🙂 kikar oftast in varje dag men suger på att kommentera.

  18. sophia

    Hej! Jag heter Sophia och fyller snart 34 år. Jag bor i Örebro, har två grabbar som är 10 och 15 år. Jag jobbar som Boendestödjare på en gruppbostad. Jag hittade till din blogg via femme. Jag kikar in var och varannan dag och lämnar oftast inte något spår efter mig;-)

  19. Kattis

    Hej! Jag heter Kattis, är 38 år och bor i en by med 60 invånare i Jämtlands granskog. Jobbar som sjuksköterska, har man och två barn (6 och 4). Och 4 får, två katter och två kaniner. Jag hittade din blogg via Bambi, som jag också följer. Kände igen dig från favvoprogrammet HSB!! Jag gillar att du skriver från hjärtat, och läser varje dag. Kram!

  20. Nilam S

    Hej Nina!
    Malin heter jag, 28 årig byggnadsingenjör från Jönköping. Hittade din blogg via bloggfamiljen och tittar in dagligen men är tyvärr dålig på att kommentera. Gillar din blogg då den känns äkta, direkt från livet utan en tillrättalagd yta. Favoritdel av bloggen är ju bokningen och recepten, har också bakning som passion 🙂
    Stor kram till dig

  21. Svahnholmen

    Är gift med världens bästa man. Jobbar som sjuksköterska. Hittade din blogg när du började blogga på femme. Älskar din blandning av yta och djup i dina inlägg!

  22. Anna

    Anna heter jag. 40 år ung lärare. Är ensamstående med två killar, 9 och 15 år .
    Bor inte jättelångt från dig, Eskilstuna spenderar jag mina dagar i.
    Började följa dig på insta och hittade sedan bloggen. Älskar att läsa din blogg för du känns som en person ganska lik mig och sen känns du väldigt jordnära.
    Är själv hypokondriker och vet vilket helvete det är. Hjälper mig att läsa om andra som har samma problem. Men jag älskar din humor och ser din blogg som den bästa feelgood bloggen,

    1. Ylva

      Och vart tog resten av min kommentar vägen? *funderar*

      Jaja, testar igen då – kanske censuren slog till? 🙂

      Som sagt, snart 41, född på Södertälje bb, uppväxt i Rönninge men bor nu på Åland med man och 12årig son.

      Vet inte riktigt när jag hittade din blogg, kan ha varit via Femme men jag tror det var tidigare? Har nog smugit runt här ett bra tag, men bara kommenterat några gånger. Älskar att du är ”som oss andra” och visar verkliga livet, inte bara ”Ljust & fräscht-fasaden” som många andra har på bloggar.. Äääälskar att sitta och lyssna på dig & Niclas i bilen på väg till kontoret på morgnarna (Jobbar på kommunkansli, äkta – dock oftast leende – pappersvändande byråkrat!). På måndag har jag en ny pod väntande i telefonen, längtar! (Jag VET att den kom ut idag, men jag suger på karamellen över helgen!)

      Kram!

  23. Carin

    Hej!
    Carin heter jag och är 42 år från Vallentuna
    Är sambo med 2 barn på 3/1 år.
    Älskar din blogg som ger så mycket kärlek och värme.
    Hittade dig genom Femme.

  24. Annika Hjelt

    Hej fina Niiinis!
    Annika heter jag är 45 år och bor i Umeå med 1barn, man, 2 hundar och en katt. Jobbar lite med naglar och gör lite smycken.
    Jag började följa dig när du skrev på Bloggfamiljen och såg dig i Hela Sverige Bakar och hejade på dig såklart

  25. Jeanette

    Jeanette heter jag och jag är 49 år snart(ohh my)
    Jag har 3 utflugna söner och bor i Örebro.
    Jobbar som receptionist/kundtjänst/alltiallo på ett väldigt mysigt företag.
    Jag hittade din blogg via Femme, och jag gillar att dina inlägg känns så ärliga och rakt på. Många goda skratt och även tårar har det blivit och det är lika roligt jämnt att läsa. Jag är intresserad av inredning, makeup, träning och tycker om bloggen för att den är så varierad. Fortsätt att skriva som du gör och tack för att vi får ta del av dig och din härliga familj<3

  26. Anna Stina

    Anna Stina heter jag o kan vara mamma till er alla då jag är 62 år ung !
    Har 2 vuxna barn en dotter som är 33 o en son på 39 som bor med sin familj ( fru o
    2 barn ) i Melbourne så det är verkligen tur att mitt största intresse är att resa !

    Jag bor i Bålsta ( där jag egentligen ej vet hur jag hamnade , det har en egen märklig historia !

    Jag tror att jag hittade dig via Femme o föll för dina härliga , spännande , roliga , tänkvärda inlägg ( listan kan göras mycket lång )
    Men har alltid undrat varför du ej blev konditor eller sminkös ! ( vet dock inte helt säker vad du arbetar med )
    Har hela mitt liv ( utom 1 år som undersköterska ) jobbat på oljebolag ( affärsstöd )

    Kram till din underbara ( o roliga man ) Inte alla som träffar sin Soulmate här
    i livet så håll hårt i honom !

  27. Paula´s Blogg

    Jag heter Paula snart 50 år. Gift med mannen i mitt liv sen 1993. Har 3 barn, 2 flickor (20 & 18 år), sonen är 16 år. Vi bor i Esse, Österbotten, FINLAND
    Vi har en mjölkgård…jag jobbade också där, men kan inte alls jobba p.g.a reumatism o förslitningar…har tidsbunden invalidpension
    Hittade din blogg då jag sökte recept.
    Älskar blandningen o att du verkar vara så äkta!

  28. Vickis

    Victoria heter jag, 30 år och mamma till tre prinsessor på 10, 4 & 3. Bor i Oxelösund, en timme söder om Stockholm ungefär.
    Började följa dig för några år sen på Femme via Mikas blogg tror jag.
    Jobbar inom industrin och tillverkar plåt.
    Det bästa med din blogg är att du är du.
    Du skriver om allt, skratt och gråt och mycket tänkvärt.
    Älskar blandningen och att du är så äkta!

  29. Sara Ljusbol

    Hej! Jag heter Sara och är 39 år. Jag är gift och har tre hockeytokiga killar, fyra om man räknar gubben också

  30. Erica

    Hej!
    Heter Erica,44 år.
    Kommer från Åbo i Finland.
    Har två barn,tjej 20 och kille 12 år.
    Hittade nog dig via Femme…tror jag.
    Jobbar som förskolelärare.
    Mest tyckerr jag om när du visar bilder från era hem och skriver om inredning. Tycker också om
    att du skriver personligt och berättar öppet när du mår dåligt. Tycker också om dina out-fit bilder och
    Blir inspirerad av dem!

  31. Carola

    Hej.
    Heter Carola, bor i Småland, är 55 år. Har 2 vuxna barn. Tror jag började läsa din blogg på bloggfamiljen . Tyvärr jobbar jag inte då jag fick hjärnblödning för sju år sedan. Jag gillar din blogg som jag är inne och läser minst en gång varje dag för du skriver precis som du har det. Verkligen ärligt om både gott och ont. Fortsätt så. Den är otroligt bra.

  32. Rigmor

    Hej! Jag är 51 år och bor i Härnösand. Har 2 barn på 18 och 20 år. 20-åringen har precis flyttat hemifrån. Är skild sedan 2 ½ år. Jobbar på ett byggföretag där jag stortrivs, 30-årsjubileum i år.. Tycker du skriver roligt och bra. Du får med både lite vardagsliv, mode, sminktips och fina recept. Hittade din blogg på Bloggfamiljen och hängde med när du flyttade 🙂

  33. Carina

    Jag heter Carina 52 år och bor i Piteå. Jag har 3 barn 31,28 och 24 år. Sedan har jag 3 barnbarn i åldrarna 4,3 och 2, och väntar ett fjärde i december. Jag är gift, sjukpensionär sedan 5 år tillbaka,då jag fick MS. Jag minns inte hur jag hittade din sida,men jag är inne och läser minst en gång per dag,för jag tycker du har en jättebra blogg,med både humor och allvar,och trevliga recept:-)

  34. Annelie

    Hejsan!

    Jag heter Anneli, bor i Linköping, snart 40 år, gift och har 2 underbara barn.
    Jag hittade hit via Hannahs blogg för några år sedan, tror det var i samband med att du var med i ”hela Sverige bakar”.
    Jag gillar verkligen att du uppdaterar bloggen flera gånger om dagen!
    Gillar dina sminktips, alla recept (provat många av dom) men framförallt att du skriver om precis allt, finns inget som är tabu, både högt och lågt. Man känner igen sig oerhört mycket i det du skriver.
    Keep up the good work!!

  35. Britt-Louise

    Mitt namn är Britt-Louise och jag är 63 år, bor i södra Jämtland! Har vuxna barn, 29,28,23 men även 2 barnbarn 5 och 1! Hur jag hittade hit kommer jag faktiskt inte ihåg men det var någon länk ifrån någon annan! Jag jobbar lite med bokföring men jag har förmånen att vara ”lite” pensionär! Tycker att det är roligt att läsa det Du skriver men är inte varje dag.

  36. katja

    Jag heter Katja, är 42 år och gift.
    Har två söner sedan tidigare, de är 17 och 15 år sedan
    fick jag och min nuvarande man en dotter som är nu 4.5 år.
    Vi bor i Södermanland. Jobbar på socialtjänsten som social sekreterare.
    Hittade hit via Hannah några år sedan.
    Tycker om helheten på din blogg:)

  37. Laura

    Hej Nina,
    Jag heter Laura, ar 34, har 2 barn Destiny 8 och Damien 5, bor i Nederlanderna..men bodde tidigare i varmland. Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, tror det kan vara via recept eller ngt…..ditt inlagg med daimcookies ar nog mina barns favorit…de bakas regelbundet har..o dom ar otroligt populara! Jag alskar att lasa din blogg for den ar sa vanlig..du delar med dig av din vardag..och din hypokondri, jag lider sjalv av det och ar sa skont o veta att man inte ar ensam i varlden om att kanna som man gor..for sa kanns det liksom!
    Hoppas ni har en underbar helg! Kram

  38. Nina Green

    Hej.
    Mitt namn är Nina och jag är 33 år.Jag har 3 barn som är 3 flickor på 12,4 och 2 år. Jag väntar mitt fjärde barn i februari. Jag och min man gifte oss den 14 augusti efter 8 år tillsammans. Vi bor i vårt underbara hus i Tibro.
    Jag hittade din blogg av en slump för några år sen när jag letade efter ett recept. Sen fastnade jag av dina underbara och ärliga inlägg. Du säger som det är och skriver om allt möjligt. Det jag kan skratta otroligt mycket är när du ska berätta något roligt och ditt inlägg blir så levande och man ser det framför sig. Tycker även om att läsa Tonys inlägg.
    Kram

  39. Adnil73

    Linda heter jag och jag är 41 år. Jag är sambo och bor i trakterna kring Skara. När det kommer till barn blir livet blir inte alltid som man tänkt sig och i mitt fall blev det tyvärr inga 🙁 men jag har fått lära mig att leva med det. Har tre underbara brorsbarn som är mitt allt istället.
    Jag jobbar som förskollärare.
    Hur jag hittade din blogg kommer jag inte ihåg men har läst dig länge.
    Det bästa med din blogg är att den uppdateras flera gånger per dag! Att välja ut ett speciellt inlägg går inte för du skriver så mkt bra.

    Tack för att du förgyller våra dagar.

    Kram

  40. Carina

    Carina heter jag
    52 år
    Har två barn i 20-årsåldern
    Bor i södra Norrland
    Jobbar som sekreterare
    Hittade till Dig genom att Hannah skrev om Dig i samband med att du dels fyllde år och dels var med i Hela Sverige bakar och har följt Dig sedan dess. Känner en del till Enköping också sedan min pappa bodde där.
    Jag gillar blandningen, du skriver om stort och smått och eran vardag, samtidigt som man får bra tips om allt från bakning till heminredning och bra shopping. Det går inte att välja något speciellt i Din blogg som jag gillar, jag gillar allt. Jag och min 21-åriga dotter är också trogna lyssnare av eran podd.

    * Hur hittade du till min blogg?

    * Vad jobbar du med?

    * Vad är det roligaste/tänkvärdaste/mest spännande att läsa här inne hos mig!?

  41. Jeanette

    Lyckligt gift 43-årig 2 barnsmamma, en pojke lika gammal som din Milo och en liten tös nyligen fyllda fyra år.Vi kommer från Skåne där jag jobbar som säljstöd på ett ganska stort företag. På fritiden är det förutom familjen min häst samt bakning som just nu tar tid förutom husrenoveringen. Inredning och pyssel försöker jag också hinna med. Mina konstprojekt får jag nog ta upp när jag blir pensionär
    Hittade din blogg via ”Hela Sverige bakar” som jag gärna tittar på.

  42. Annika

    Hej fina du!

    Annika heter jag är 43 år bor i Solna. Sambo med ett barn.
    Jobbar inom försäkringsbranchen.
    hittade din blogg via femme.

    Det är dagens höjdpunkt att få läsa din blogg! flera gånger om dagen!

    Tack för du finns och delar med dig av din vardag.

    KRAM

  43. Isabel

    Hej Nina!

    Isabel heter jag, 23 år och bor i Upplands Väsby. Jag har en sambo som jag varit tillsammans med i 1 1/2 år ungefär, vi har inga barn än! Det får vänta ett tag så att vi får vara bara vi först och bli riktigt redo 🙂 Men jag vill ha barn, åh! *Längtar lite i smyg*

    Jag hittade till din blogg via hmm… Hela sverige bakar och nog genom Hannah’s blogg tror jag. Jag fastnade direkt! 🙂
    Jag jobbar som teamleader för en reception på ett stort företag, passerkortsansvarig och konsulthantering. Dock är vi inhyrda via bemanningsföretag. Innan satt även jag i växeln och receptionen i över två år.

    Det går nog inte att välja ut en eller två saker du skriver bäst om, det är helheten! De djupa, analyserande tankarna om stora som små ting, ditt familjeliv, recept och bakning, inredning, känslor, kärlek av alla dess slag, givmildheten till dina läsare där du kan lägga ett inlägg på en kommentar för att ge tillbaka till personen som skrev. Din humor. Faktiskt den bästa bloggen jag följer, och jag följer en del…

    Jag har även beställt en tavla från din webshop som jag älskar, gav den till min sambo på alla hjärtans dag. Och din och Niclas Podcast förgyller promenaden 🙂

    Du inspirerar mig Nina, och så många andra. Tack för att Du är Du! Keep on going! 🙂

    Stor kram!

  44. Janni

    Janni, 30 år bor i södra Sverige, närmare bestämt Ystad.
    Jobbar som undersköterska på sjukhuset här i Ystad. Har inga barn.
    Minns inte riktigt hur jag hittade din blogg, men har nog läst den i 1-2 år nu.
    Gillar din blandning i bloggen, nöje, recept, träningstips, sminktips och sorgsna inlägg.
    Du har en härlig blandning av allt och sticker inte under stolen med skit dagar som vi faktiskt har här i livet.
    Mycket mycket uppskattad och trevlig blogg att läsa.
    Kram på dig!!!!

  45. Viola

    Hej! Viola heter jag och är 45 år gammal, har en son, en man, en katt å ett falurött hus med vita knutar i Skultuna som ligger 1½ mil norr om Västerås.
    Hittade din blogg på Femme och följde sen med hit så klart!
    Jag sitter och bokar i möten, konferenser, kongresser och hotell här i Västerås, kul som tusan! Har hållit på med det i många år och fortsätter gärna i många år till 🙂
    Jag gillar blandningen av träningen, maten, inredningen, familjen och allt annat – det är en riktigt god kompott här inne tycker jag. Bara att fortsätta som du gör, kram

  46. Mari

    Tjoho!
    Mari, tvilinggrabbar på 9 år, bor i Sthlm. Hittade dig via femme. Jobbar som ekonom. Älskar att baka, älskar inredning och smink/hår. Så det var väl därför jag fastnade i första hand. Sen gillar jag att bloggen är hyffsat ”spretig” – från skönhet till allvarlig ämnen. Likeitalot. 😉

  47. Sussi

    Hej! Jag heter Sussi, snart 30 (planerar festen för fullt!) och bor i hedemora. Jag har en pojk som är 7 år och nyss har börjat ettan. Jag och lilleman bor i en lägenhet men så tisdag ska vi (jag och pojkvännen sen 1 år tillbaka) kolla på hus. Spännande värre! Jag jobbar inom vården på ett service boende för unga tjejer. Jag är inne på din blogg flera gånger om dagen och tycker den är så bra för du har en skön blandning av allt. Du förskönar inte vardagen. Du berättar om dina svagheter lika mycket som det som är bra. Fortsätt som du gör, du förgyller mångas dagar! Kram

  48. Anna-Lena i Frankrike

    Hej!

    Jag heter Anna-Lena, jag är 32 år gammal, jag har inga barn men jag är gift.
    Jag bor på franska rivieran, men jag kommer från Enköping! Hittade din blogg genom Mia som nog är en gemensam kompis och som brukar gilla dina blogginlägg på Facebook och sen blev jag fast!
    Jag jobbar som assistent på en svensk/fransk mäklarfirma här på Rivieran (så om någon känner för att köpa bostad här, hör av er till mig 😉 ).

    Det bästa för mig är när du skriver och fotar lite i Enköping, jag som inte åker ”hem” så ofta får en liten dos av Enköping på så sätt och det tycker jag om =)

  49. Ellen

    Hej Nina! Ellen här 24 år och bor tillsammans med min sambo och våran son. Bor utanför Göteborg och jobbar inom äldreomsorgen. Hittade till din blogg i samband när du började blogga på femme och jag älskar att kika in här och följa din vardag och allt där till. Du verkar helt underbar och ganska galen 😉 Fortsätt som du gör! Kram

  50. Susanne

    Hej Nina!

    Heter Susanne och är 32 år gammal.
    Är gift och har 2 underbara barn som är 5 år och 2 år.
    Bor i Åkersberga i Stockholm.
    Jobbar som receptionist samt telefonist.
    Hittade din blogg för flera år sedan av en annan blogg:)
    Jag tycker att det är bra med din blogg att det är lite av varje gillar det upplägget:)
    Tack för en jätte bra blogg!
    Trevlig helg!
    Kram

  51. Fru P

    Jag är ju din polare Fru P 🙂

    40 år. Gud bevars.

    Jajemänn, jag har tre små bedårande flickor!

    Jag bor ganska nära dig. Fast i spenaten Bålsta.

    Jag hittade dig waaaaaaaay back som du vet. Du kommenterade i min blogg och resten är historia 🙂

    Jag jobbar på en mediabyrå i Stockholm.

    Du är en mästare på att muntra upp folk och allt du skriver kommer från hjärtat. Det känns att det är äkta och det älskar jag mest.

    Kärlek till dig & trevlig helg Nina!

  52. Linn

    Hej! Linn heter jag, 23 år och bor i Västerås tillsammans med min sambo. Jag arbetar som rekryterare vilket är ett otroligt roligt och givande arbete där man får möta alla slags människor! Jag älskar att baka och blev tipsad om din blogg av min syster. Jag har läst sin blogg i ett par år och det som fick mig att fastna är din härliga humor och att du skriver så öppet – ingenting som förfinas utan allt är brutalt öppet. DET gillar jag och det får mig att må bra. Jag känner igen mig i vissa saker och det är skönt att inse att man inte är ensam 🙂 TACK för en bra blogg! Och du, vi får se om vi springer på varandra på Kalle på spången någongång. KRAM

  53. al68

    * Vem är du? Anna-Lena
    * Hur gammal är du? 46 år
    * Har du barn? 3 st, två vuxna och en sladdis
    * Vilken del av Sverige bor du i? Halmstad
    * Hur hittade du till min blogg? Tror det var via Femme
    * Vad jobbar du med? Grafisk formgivare
    * Vad är det roligaste/tänkvärdaste/mest spännande att läsa här inne hos mig!? Allt, älskar din humor och sätt att skriva, du är helt enkelt bäst <3

  54. Anna

    Hej!

    Jag heter Anna och är 34 år. Bor i Karlstad med min sambo och jobbar som trafiklärare. Har inga barn, men tre fantastiska syskonbarn som är det bästa som finns.

    Hittade din blogg när du började blogga hos Hannah och gillar ALLT du skriver ☺ Du skriver så att det känns som att man känner dig och har en skön kombo av humor och allvar. När man inte själv har några egna barn kan en ”familjeblogg” lätt få en att känna sig liten (låter konstigt kanske… Vet inte hur jag ska förklara riktigt…), men så är det inte här. Här får alla plats!

    Kram och tack för en amazing blogg ☺
    Anna

    Ps. Upptäckte för ett tag sedan att vi gör tavlor i samma stil, men jag är inte i närheten av din kvalité

  55. Louise Rapp

    Hej,
    Louise Rapp heter jag, fyller snart 40 år, bor i Kode som ligger norr om Kungälv. Där bor jag med min underbara man Hans. Vi har Affe (8 år) och Ella (5 år) samt jakthundarna Zeb, Cajza och Eddie. Fullt upp med andra ord! 🙂
    Jobbar på ett lås och säkerhetsföretag i Västra Frölunda (Göteborg) där jag jobbar med administration samt diverse projektledning.
    Hittade till dig när du var med i ”Hela Sverige bakar” och har följt dig sen dess. Tycker om allt du skriver, från recept på härliga godsaker till det som är kämpigt i livet.
    Träffade dig och Tony på Noors Slott när ni hade evenemange där. Hoppas att du kommer ha fler såndana. 🙂
    Ha en trevlig helg! Kramar Louise

  56. Cathrine

    Cathrine 44 år bor i Falun. 5 barn och jobbar som undersköterska men är just nu sjukskriven. Hittade din blogg genom Femme, då allt känns lite upp och ner i livet just nu så är din blogg en stor ljusglimt. Älskar din humor och öppenhet och känner igen mig i mycket av det du skriver.
    Fortsätt som du gör du är en fantastisk människa!!
    Kram

  57. Cecilia U

    Cecilia heter jag!
    Är 30 år och bor i falkenberg med mina 2 pojkar och min man.
    Började läsa din blogg för några år sedan på bloggfamiljen
    Gillar att du skriver så ärligt och från hjärtat:)

  58. Englamo

    Catarina här 50 år, 2 vuxna barn och 2hundar finns i min familj.
    Bor i Skåne
    Sjukpensionär sen flera år
    Älskar att baka , fikastunder och loppisar.

    Gillar din blogg då den bjuder på allt , du bjuder på dig, bra recept och massa tips.
    Du verkar ärlig , social och härlig. Fortsätt skriva som du gör.
    Kram

  59. Andrea

    Hej Nina!

    Jag heter Andreea och är 30 år. Jag och min sambo bor med våra två söner (3 och 6 år) i Borås. Jag jobbar på förskola och stormtrivs!

    Jag minns inte riktigt hur jag ”hittade” dig men läser här varje dag. Du är ärlig och rolig och vågar skriva om både vardagsliv och allvarliga ämnen. Tack för en fin blogg

  60. Maria i Bålsta

    Maria, 37 år med två underbara barn på 6 & 9 år. Bor i Bålsta, som du ser 🙂 Jag började läsa din blogg på femme och är en trogen följare! Jag älskar att baka, precis som du 🙂 Jag jobbar med e-handel och det är otroligt spännande!
    Jag gillar att du skriver som det är, inga krusiduller utan rent och ärligt, såhär är det. Så skönt att få höra att andra har det tufft ibland, din ärlighet är helt underbar! Jag är rätt så nyseparerad och dina ord, din erfarenhet av det har hjälpt mig många gånger! Fortsätt som du är, helt underbar!
    Jag läser även Tonys blogg, han verkar hel härlig han med! Tack för era härliga bloggar!! kram kram

  61. Veronica

    Veronica singel uppsala 32 år och hitta dej när jag kollade hela Sverige bakar när du var med du fastnade i mitt inre då och jag började läsa din blogg du skriver om sådant jag gillar att läsa om

  62. Elin

    Godmorgon!

    Jag heter Elin och är en 32-årig singeltjej som bor i Eskilstuna. Jag jobbar som projektledare inom en myndighet om dagarna. Jag började läsa din blogg på Femme, men har fortsatt då jag gillar blandningen… Du skriver så härliga inlägg om både härliga och mindre härliga saker… Så som livet är! Du sprider energi och pepp 🙂

    Ha en bra fredag!

  63. Maria Kvant

    Maria heter jag är 40 år , har två egna barn 9 och 12 samt två extra barn 17 och 21 ( dom vill inte heta bonus eller plast så vi kallar varandra för extra om någon undrar)
    Bor i Malmö
    Hittade din blogg genom femme
    arbetar i en idrottsförening
    bästa med din blogg är att du bjuder på dig själv , även dåliga dagar och ostädat hem – så ser det ju ut hos de flesta- man känner att din blogg är äkta och inte en perfekt fasad.

  64. Cecilia

    Hej.
    Jag heter Cecilia är 38 år.
    Bor i Mariefred med min man & våra 4 döttrar.
    Jobbar som medicinsk sekreterare.

    Jag hitta din blogg via Femme bloggen.
    Sen följde jag dig hit

  65. Lina

    Lina 25 år gammal från bästkusten 🙂 gravid med mitt första barn som kommer i november ♥ längtar ihjäl oss!
    Hittade din blogg via Hannah Graaf och fastnade för din öppenhet & din humor.
    Jag gillar allt du skriver, fortsätt så 🙂

    Kram!

  66. Lisa

    Hej Nina! Eftersom du ber så snällt får jag väl så lov att lämna ett avtryck här hos dig. Tror det är andra gången trots att jag läst din blogg i många år.. Jag är inne hos dig minst en gång per dag, så det känns ju nästan som att jag känner dig bättre än många av mina vänner. Kommer inte ens ihåg hur jag hittade hit!? Passar på att tacka dig för att du delar med dig då generöst och lockar till många härliga skratt, men också en del tårar.. Det är just det jag gillar bäst med dig, att du är så ”du”, och att allt inte bara är fluff och mys, utan som en dagbok som speglar verkligheten.. Och jag då? Jag är 34 år och mamma till två småtroll, bor utanför Västerås och jobbar som polis. 🙂

  67. Camilla Enkvist

    1. Camilla Enkvist (fd Joar Camilla)
    2.55
    3.Centrala Enköping
    4. 1 dotter Yenny
    5.Kommer inte ihåg hur jag hittade dig, men kände till dig innan jag började läsa bloggen och lyssna på poden
    6. Hemma och sjukskriven sen länge, men blir osocial å det är trist.
    7. Det är mycket som är bra, för att du skriver och pratar om sånt man inte pratar om, men som det behövs pratas om. Har skrattat så jag kissat på mig ibland å ibland rullar nån tår. Även en eloge till Tony som också skriver. Vi kan behöva veta hur det är i en killes hjärna.
    Så tack från mitt hjärta till Er bägge..Kram

  68. Berit

    Jag heter Berit och är 41…fyller 42 i november. Bor utanför Skellefteå på landsbygden. Har två tonårsdöttrar, man, två katter, hund, hamster..ungefär i den ordningen 😉
    Jobbar som receptionist och alltiallo.
    Jag följde med dig hit från Femme och gillar din humor samt att läsa om träning, smink och mode och lite mat (strax före lunch):)

  69. Maria Andersson

    Hej hej
    Jag heter Maria och jag är 34 år.
    Jag är mamma till 4 barn som är i åldrarna 12 år, 9år, 4 år och 3 månader.
    Jag bor 2 mil söder om Göteborg på en ort som heter Lindome.
    Jag hittade dig på ”femme” och blev fast. Du är grym. Du skriver öppet och naket om allt. Inga krusiduller. .
    Jag känner igen mig i så mycket du tar upp.
    Tack Nina..
    kram

  70. Annika K

    Annika heter jag 🙂
    Jag är 46 år, bor i Halmstad, gift o har 3 vuxna utflugna döttrar. Jag jobbar inom barnomsorgen.

    Hittade till din blogg via Femte. Och sen hit 🙂

    Din blogg är bra för den är så blandad i sina inlägg.