Niiiniskitchenlife

Sneakpeak på huset

Inne lite hastigt och säger hej till dig.

Jag min lilla bakisråtta fick lägga mig för att ta en powernap efter maten. Orkar fasen inte hålla mig vaken och alert. Uppackningen fortsätter och det i alla fall framåt.

Tänkte att jag skulle ju bjuda på några bilder här hemifrån. Som du säkert förstår så är det fortfarande en heeeel deeeeel kvar att göra så det blir lite sneakpeaks bara.

20140316-152245.jpg

20140316-152251.jpg

Lite av hallen där man precis kommer in. Har lite svårt och bestämma mig för om det ska stå en byrå där eller inte. Det är praktiskt och bra men tar bort lite yta. Well, får se…

20140316-152447.jpg

En bild ut ifrån ett av köksfönstrena.

20140316-152524.jpg

20140316-152531.jpg

20140316-152539.jpg

I morse premiärbadade Milo. Han var lyyyyrisk över det stora badkaret men svimmade nästan när vi satt igång jacuzzin. Den var lite för läskig så det fick bli bubbelfri badning. Badrummet är gigantiskt stort och härligt.

20140316-152722.jpg

Matplatsen färdig. Vet faktiskt inte om jag vill ha gardiner? Fönstrena är så himla fina och jag vill inte gömma dom känns det som. Hmmm, jag får se.

20140316-153115.jpg

Kolla? Galet va, det bara växer hela tiden! Lilla jag på plats 37 liksom. Så stort för mig. Tack alla ni och fortsätt gärna och kommentera. Jag läser dom alla. Det är så härligt med fart i kommentarsfältet och gör att bloggandet blir så mycket roligare. Tack också för att ni öppnar upp er med alla rädslor ni går och bär på….tillsammans kan vi hämta kraft av varann. ❤️

Nu ska jag fortsätta här. Ikväll bjuder jag på ännu mer bilder….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hellen

  Hej fina du! Jag har mått massa dåligt i mitt liv…snubblade över bok vid ett tillfälle. En kvinna som heter Byron katie…googla gärna på henne..hon har en metod där man enkelt ifrågasätter jobbiga tankar. Detta har totalt förändrat mitt liv!! Tack för den bästa bloggen <3

 2. hellen

  Hej fina du! Jag har mått massa dåligt i mitt liv…snubblade över bok vid ett tillfälle. En kvinna som heter Byron katie…googla gärna på henne..hon har en metod där man enkelt ifrågasätter jobbiga tankar. Detta har totalt förändrat mitt liv!! Tack för den bästa bloggen <3

 3. Kim

  Åh vad fint! Har ni fått hyra huset eller har ni köpt? 🙂 Vill tacka för tipset om Fanny Michel, älskar mina sugarbabes brallor & rosa topp med fågel på ryggen som kom i brevlådan häromdagen! ❤️

 4. Kim

  Åh vad fint! Har ni fått hyra huset eller har ni köpt? 🙂 Vill tacka för tipset om Fanny Michel, älskar mina sugarbabes brallor & rosa topp med fågel på ryggen som kom i brevlådan häromdagen! ❤️

 5. Frida

  Aahh meeen så fint!! Och badrummet, wow!!
  Alltså jag är så glad för din/er skull med huset även om jag inte känner dig hihi.
  Tack för att du delar med dig av så mkt av ditt liv. Du inspirerar! <3 kramar

 6. Frida

  Aahh meeen så fint!! Och badrummet, wow!!
  Alltså jag är så glad för din/er skull med huset även om jag inte känner dig hihi.
  Tack för att du delar med dig av så mkt av ditt liv. Du inspirerar! <3 kramar

 7. Busmimmsan

  Hej, tänkte skicka iväg ett litet tips gällande gardiner. Även jag har fina fönster så jag har dragit ut gardinstången över hela väggen och har vitt mjukt böljande tyg över hela väggen men endast fram till fönstret. Det ger en mjuk känsla till rummet och ramar in det vackra fönstren istället för tar bort en del av dem. (har vanliga längder med linnestruktur i, upphängning är öljetter)
  Önskar er en fin kväll

 8. Busmimmsan

  Hej, tänkte skicka iväg ett litet tips gällande gardiner. Även jag har fina fönster så jag har dragit ut gardinstången över hela väggen och har vitt mjukt böljande tyg över hela väggen men endast fram till fönstret. Det ger en mjuk känsla till rummet och ramar in det vackra fönstren istället för tar bort en del av dem. (har vanliga längder med linnestruktur i, upphängning är öljetter)
  Önskar er en fin kväll

 9. Deseree

  Hej,jag är en ganska ny läsare och gillar din blogg jätte mkt! Du fick mig att shoppa snygga kläder från Fanny Michel och det blir nog fler beställningar 😉 jag känner igen mig i mkt i det du skriver om hypokondri som jag haft lite släng av också men som blivit bättre ju äldre jag blivit, men så intressant att läsa det du skriver om det! Jätte fint hus ni verkar ha flyttat till/ kram

 10. Deseree

  Hej,jag är en ganska ny läsare och gillar din blogg jätte mkt! Du fick mig att shoppa snygga kläder från Fanny Michel och det blir nog fler beställningar 😉 jag känner igen mig i mkt i det du skriver om hypokondri som jag haft lite släng av också men som blivit bättre ju äldre jag blivit, men så intressant att läsa det du skriver om det! Jätte fint hus ni verkar ha flyttat till/ kram

 11. mrsnatten

  Åhhhh vad fiiint!!!
  Jag läser din blogg och blir så inspirerad av dina inlägg. Det är så bra blandning smink, inredning, mat, dina promenader din humor (muttski) och dom djuphet. Tack Niiinis kram Nettan i Väsrerås försökte lägga en bild i kommentaren här men det går inte. Så jag lägger den i kommentarer på FB på detta blogg inlägg 😉

 12. mrsnatten

  Åhhhh vad fiiint!!!
  Jag läser din blogg och blir så inspirerad av dina inlägg. Det är så bra blandning smink, inredning, mat, dina promenader din humor (muttski) och dom djuphet. Tack Niiinis kram Nettan i Väsrerås försökte lägga en bild i kommentaren här men det går inte. Så jag lägger den i kommentarer på FB på detta blogg inlägg 😉