Niiiniskitchenlife

Glad för min lintott!

Säger bara tack och lov för barn!

Även den gråaste dagen kan ljusas upp av en lintott till unge som är sjuk. Han är så inihelsickes rolig så ni kan inte ana.

Man kan ju säga att man inte direkt märker att han är sjuk, ellerhur? 🙂

Dessutom satt han i soffan och skrattade gott åt sina egna fjärtar tidigare. Så visst, jag köper att han är febrig. Men sjuk är synd och säga! 🙂

20140227-164350.jpg

Skulle göra mig till och steka bananpannkakor tidigare också. Gick väl sådär kan man säga, helvetsskitpissärsle vad svårt det ska vara att få dom hela. Jag hade ju ett knep som funkade förut. Ganska så hög värme och låta ligga rätt länge innan man försöker vända. Idag tror jag dock att jag försökte göra dom lite för stora. Framgångsrecept är ganska så små, steka i kokosolja på ganska så hög värme. Just ja, receptet:

2 ägg
1 banan
Lite salt
Lite malen kardemumma

Mixa utta helvittinen, klart och steka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heléne

  God morgon Nina!

  Hoppas du har vaknat upp med lite lättare andetag idag och att ni trots allt får en fin helg i Göteborg.

  Kram

 2. Maria

  Hej!

  Efter många tittar på armykavajen inne på fanny Michel så undrar jag vad du tog för storlek?! Den var ju lite liten i strl men vet inte vad jag ska ta! Körde du en strl större på din än vad du brukar ha?! Tacksam för svar!

  Med vänlig hälsning, Maria

 3. Carro

  Testa att ha i c:a en matsked kokosnötsmjöl, det gör att den håller ihop mycket bättre. Äter den så, fast med tre ägg varje morgon. Love it!