Niiiniskitchenlife

Tips på Salming Bikinisar!

Bandeau BH-arna 222:- (ord.pris: 449 kr)
Hipsterstrosorna med snörena som hänger 148:- (ord.pris: 299 kr)
Balconette BH för lite större byst 245:- (ord.pris: 499 kr)
Badtrosa med rosetter i sidan 148:- (ord. pris: 299 kr)
Halterneck BH 222:- (ord.pris: 449 kr)

Ni vet den däringa aktivators.com butiken som jag pratade om igår? KOLLA! Så snygga bikinsar från Salming. Man kan kombinera dom precis som man vill. Min favorit är den randiga Bandeau BH:n med dom randiga hipstertrosorna. Skulle också kunna tänka mig dom turkosa trosorna till. Åh så snyggt och fräscht!

I år har jag återigen bestämt mig för att inte stå och gräva i ”kadaverlådorna” i affärerna. När alla bikinisar i min storlek blivit köpta och jag får tråckla på mig ett par bikinitrosor i stl 34 och en överdel i stl 48. Jag har ju skrivit om detta i ett gammalt inlägg från 2011. Tyvärr står jag i alla fall år efter år och gräver i kadaverlådan när familjen sitter utanför med bilen fylld av uppblåsta krokodiler, kylväskor och armpuffar. Svettas som ett djur och har en tår i ögat för att jag år efter år är så jäkla kass på att köpa en bra bikini i tid! I år SKA DET TAMMEFASEN inte bli så. Nu ska här beställas bikini!

Apropå bikinisar!? Kolla in min bloggkollega Rebeccas blogg, hon njuter av ett härligt liv i Granada för tillfället. Blir alldeles varm och avis av hennes bilder. Förövrigt lever hon i Spanien, hon lever så som jag vill göra. I värmen….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Piccolecose

    Ni får komma hit på en liten bloggkonferens tycker jag;) Det finns MASSOR med saker vi kan hitta på!
    Kram kram

  2. Erika GBG

    Hej, jag undrar bara om man beställer bikini på nätet, så måste man väl verkligen veta storlek eftersom det inte går att byta?!?