Niiiniskitchenlife

Hjälp mig välja glasögon!

Ok! Jag behöver er hjälp.

Men först, godmorgon! Hoppas att du sovit gott? Själv har jag haft lite hattig sömn, det är de oftast när jag fått behandlingar. Men vi hostar igång den här dagen här hemma fast klockan bara är halv 5. 🙂

Jag har haft ett par röda glasögon och ett par svarta. Dom röda är från 1700 talet och dom svarta är helt sneda och trasiga. Dom röda börjar bli slitna i plasten så det ser ut som dom badat i syra och dom svarta har jag fått laga lite med en tejpbit.

NÄMEN du hör ju!! Nu fick jag äntligen ärslet ur vagnen och tänkte att vad i helsicke skaffar jag inga nya för? Helt ärligt så trivs jag inte jättebra i glasögon ska jag säga, men det är ett bra komplement på kvällen och morgonen här hemma. Därför vägrar jag köpa några dyrgripar till glasögon. Nu har jag gjort en sån glasögonprovning eller vad man ska säga. Bilderna är lite snea och vinda men jag tror att man uppfattar vad det är för glasögon jag provar. Detta gör man alltså genom en bild och på nätet.

20140226-043054.jpg20140226-043102.jpg

Här har ni 8 par glasögon som ni kan välja på. Jag gillar ett av paren starkt men vill inte säga vilka. Jag vill ha era smakråd istället. Så snälla, rösta lite i mitt kommentarsfält hör under så får jag se om ni tycker lika som mig.

Tack på förhand!❤️

___________________________________________________________________

OBS OBS OBS:

Idag kommer du få ett härligt (billigt) bikinitips från ett riktigt coolt märke enligt mig. Jag har också klickat hem lite mer våriga godsaker, du ska få se vilka. Sen får du hänga med på vår podcastinspelning vi gjorde igår. Hörs snart igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Läser din blogg dagligen, men måste ha missat detta. Älskar att du delar med dig av din vardag! Du är snygg i alla, men gillar nog de två sista bäst. Kram på dig!

 2. Annelie

  3, 5 eller 8 klädde dig jäkligt bra!
  Jag måste nog också ta tag i att köpa ett par nya.
  Hade för mig att synen brukar stanna av vid 25 års ålder, snart 39 år och den blir fasen bara sämre och sämre

  Tack för en jäkligt bra blogg!!

 3. Frida

  Nr 5 tycker jag. De sitter jättefint på dig och passar din ansiktsform. De går inte upp över ögonbrynen = bra! De sitter bra över näsan helt enkelt!:).

 4. Cissi

  8 (eller 5) 🙂
  Jag skulle också behöva byta glasögon men trivs inte riktigt i det, sist byte jag glasen i min båge bara 😉
  Lycka till med ditt val, det finns så mycket att välja på!

 5. Mia

  Godmorgon!
  Nummer 3 o 5 gillade jag bäst!
  Dock svårt med ”nätprovning” då en del hamnar lite på sniskan ;))

  Kram o tack för en härlig blogg!

 6. ulle

  1 eller 8 tycker jag, tycker om formen på nr. 7 också men vet inte färgen!!! Ja det är svårt men en skönhet passar i allt, lycka till !!

 7. Christina

  Nr 6
  4rl 5 funkar med men 6 klär dej bäst . Inte de som täcker ögonbrynen

  Fattar inte hur folk tänker när de köper som
  Går upp i pannan ögonen är neråt i synvinkel

 8. Bettan

  Nr 1 och 5 var finast enligt mig! Lyllo dig som kan ha stora glasögon, jag har för story synfel för att det ska vara möjligt. 🙁