Niiiniskitchenlife

Första videobloggen!

Men fyyyy faaaaarao vad jag har hållit på alltså! Detta med att ha en ny dator och att man vill skapa sig en egen youtube kanal, nä…..det var ingen bra combo. Helst för mig som får smärre tuppjucks känslor när det inte flyter på. Aja….. jag säger såhär. Min Youtube kanal är under uppbyggnad så låt det vara lite som det är därinne. Det kommer att ordna upp sig sen.

Idag är det dags för mig att introducera det första klippet i form av videoblogg. Igår beslutade sig jag och Tony för att bara köra.

”Men, kan du inte bara baka nåt då?” frågade Tony.
”Vadå bara baka? Alltså nu?” svarade jag.
”Ja, vi riggar i köket och så kör du bara” svarade han.

Sen blev vi lite osams och sura på varann men det syns inte i klippet som tur är! 😉

Sagt och gjort i alla fall. Där stod jag i strumpbyxor och IKEA tofflor och bara körde. Slutresultatet blev riktigt bra måste jag säga. Tony är skitduktig och det blev över mina förväntningar. Nu vill jag ju inte göra annat än spela in små videosar hela tiden. 😉 Jag kände väl att jag skulle fixat mig lite men detta var alltså efter jobbet, efter att jag legat och slappat i soffan en stund. Jag hade inte en tanke på att sminka på mig lite eller fixa barret. Vi ba´köööööööörde! 🙂 🙂 Men det är väl lite så det ska vara. Klippet blev något som jag redan visat ett recept på här tidigare, dock så är denna med en liten tvist. Min Youtube kanal kommer att handla om mitt liv, allt från mina olika passioner i livet till att våga göra saker jag är rädd för och så får ni hänga med! KUL VA? 🙂 Det tycker i alla fall jag…. Idag börjar vi med min första passion i livet, bakning! Bry dig inte om min köksbänk, dekorplasten börjar göra sitt så den ska snart bytas ut. 😉

OM du vill hänga med på min Youtube kanal så kan du välja att prenumerera på den. Det gör du genom att klicka i prenumerationsikonen!

 

RECEPT PÅ MUGCAKE!

4 msk vetemjöl
4 msk strösocker
1 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
3 msk mjölk
3 msk olja
4 stora bitar vit citronchoklad
2 dl vispgrädde

GÖR SÅHÄR:

Blanda alla torra ingredienser. Ha sedan i ägget, mjölken och oljan. Blanda med en slickepott. Olja in 2 stora koppar och häll sedan i smeten. In i micron på full effekt i ca 45 sekunder. Ju mindre tid desto kladdigare kaka. Vispa grädde och servera med kakan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolin

    Hej!
    Alltså Niiiina! Va kul att Du har börjat med videoinlägg!
    Och wow va sugen man blir på Mugcake….. Ha en bra kväll!
    Kram Carro 🙂

  2. AnsoAnna

    Vad kul att se dig i videon Nina! Jag har alltid Ikea-tofflor på mig hemma :).
    Det verkar ju jätteenkelt med mugcakes. Hur ska konsistensen vara när de är klara? Jag vet ju hur en kladdkaka ska vara men tänkte om de här kanske är rinnigare?
    Kram AnsoAnna

  3. Maria

    Så härlig du är!! 🙂 Det var en jättebra film och ser fram emot fler. Bra filmat och redigerat av Tony också, sjukt imponerad av er!

  4. Emma

    Är också sån där läsare som smyger in typ varje dag utan att lämna spår… (inte riktigt okey 😉 ) Men hörrni, vilken proffsig inspelning! Heja er!

  5. Lina

    Åh vilken bra film. Fantastiskt bra redigerat av Tony. Superbra gjort av dig med Nina. Älskart! Och älskar din blogg. Tittar in varenda dag här. Till de som undrar hur mycket energi det är i receptet så vet jag inte hur många pp det är men jag räknade på det receptet som postades häromdagen (då utan vit choklad och vispgrädde) och det blev 846 kcal på hela receptet så ca 420 kcal per kopp + ev. vit choklad och grädde. Får bli en lördag tror jag. Mums! Tack för att du delar med dig och fortsätt vara den underbart härliga naturliga människa du är. Du är toppen Nina!

  6. Pling

    Hej Nina!!! Läser din blogg varje dag… Du inspirerade mig att börja på vv…. Håller på sedan oktober… Går sakta men jag tar det lugnt och njuter av min vikt nedgång. Kul att se dig live, det var superbra…

  7. Annika W

    Åh så kul att se dig live! Jättebra video och så ”gulligt” sätt du har 🙂 Måste säga att när man ser dig live så ser man hur lik Milo är dig 🙂 Har förresten en liten son här hemma med samma namn 🙂
    Kram Annika

  8. Lotta Nyberg

    Hej Jag är intresserad av att köpa dina små söta vita tavlor.
    Jag undrar om du har en tavla att visa upp där det står Välkommen./ Lotta

  9. Marika

    Jag säger bara fullträff, tummen upp 😉 Det är ju det ”vi” gillar med dig Nina, att du e helt naturlig liksom ”som de flesta utav oss”! Hoppas du förstår vad jag menar!
    Stor kram!

  10. Marie

    Nu så, är en smygläsare( flera gånger om dagen )som inte lämnat några spår efter mig förrän nu. Tycker din blogg är fantastisk, rolig och underhållande, du verkar vara en så varm och god person som man får lära känna i både med och motgångar.
    Måste bara säga att klippet var fantastiskt bra gjort, satt som klistrad och tittade, lugnt, fint och pedagogiskt gjort, plus att du är naturlig, behöver inte alls sminka till och frissa dig, du är ju perfekt ändå. Ni gjorde en mycket bra jobb du och Tony. Ser fram emot mera. Tummen upp för er.

    Kramar till er.
    /Marie

  11. Anna-Karin

    Hej Nina!
    Jättefint inlägg, så roligt att se dig ”live”. Älskar din blogg och att du blandar så olika ämnen som gör den intressant att läsa.
    Kram Anna-Karin