Niiiniskitchenlife

Daim Pannacotta

daimpannacotta

Tänker mig att många går och funderar på nyårsmenyn. Jag funderar på förrätter även om min starka sida är desserter. Detta recept på pannacotta är oslagbart. Funkar ALLTID och är SVINGOTT! Nog den godaste dessert man kan äta, jajjemen, det vågar jag nästan lova.

RECEPT 6 port.

2 gelatinblad
250 g mjölkchoklad
1 dubbeldaim
5 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker

Gör såhär:

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och daimen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och vaniljsocker, mixa sedan med stavmixer till en slät pannacotta. Häll upp blandningen i serveringsglas och låt stå i kylen i minst 3 timmar.

Topping:

1 dubbeldaim
2 dl vispgrädde
kakao

Krossa daimen grovt och mjukvispa grädden. Toppa pannacottorna med daimkross och avsluta med att pudra lite kakao över.

**************************************************************************

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA! Nu börjar denna tävling att lida mot sitt slut, det är oerhört jämnt och jag behöver varje röst jag kan få! Så snälla, klicka in på länken HÄR och gilla bilden så har jag fått din röst också! TACK! ♥♥♥

img_7141-1.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.