Niiiniskitchenlife

God Jul

image

Det är julaftonsmorgon. Jag vaknade vid femtiden och gick faktiskt upp direkt och påbörjade mina julsysslor.

image

image

Först slå in några julklappar, sen tända upp alla ljus här hemma. Inte långt efter mig hörde jag tassande ljud på övervåningen.

image

Någon var nyfiken på vad jultomten lämnat i julstrumpan?

image

Vi har ju en pojk som älskar att baka precis som sin mamma. Därför var det ju supertoppen att tomten kom med lite bakprylar denna morgon.

image

image

Så nu har vi bakat pajer, cupcakes och munkar på morgonkvisten. 🙂

HEPP, nu ska jag börja göra mig i ordning. Traditionsenligt väntar julmorgonsfika med min pappa och min syrra. Sen går vi en sväng på stan för att inhandla nåt kul. Sen åker vi till svärisarna och firar julafton under dagen, sen hem till mamma och pappa till kvällen.

Vill önska dig en riktigt GOD JUL, hoppas den blir så mysig som du önskar. Kärlek till dig fina bloggläsare och bloggvän! ♥♥♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mamma till 3 och mormor till 10

    GOD JUL kära du som förgyller mina tidiga mornar.
    Vaknar ALLTID 04.15………..
    PEST…….javisst.

    Kram från Trelleborg.

  2. Ewa

    God Jul på dig med Ninnis:) Önskar dig en lugn o fridfull Jul! Ps! Måste bara säga att din blogg är bland de bästa här på Femmme ska du veta! Du är så genuint ärlig och du skriver precis som livet är! Känner igen mig i mycket i det du skriver. Hoppas du mår bättre nu med magkatarren?! Du förgyller min vardag varje dag med allvar och skoj! Massor av Jul kramar från en trogen läsare;)

  3. Lena

    God Jul Nina! Här rasar släkten in vid 13.30 och jag sitter fortfarande i morgonrocken….som tur är har vi knytis så det känns ändå rätt lugnt. I morgon åker vi till Åre för några dagars skidåkning så jag ska hinna packa lite också 🙂 Ha en riktigt bra julhelg! Kram.