Niiiniskitchenlife

Mitt bästa tips för torr hud

Nu ska jag tipsa om mina 5 ”must have’s”!

Den här årstiden är som alltid värre än värst för min del. Jag blir torr som fnöske och huden vill producera massa talg vilket gör att jag är torr men med finnar som ploppar upp här och där. Huden är i obalans och då måste jag hjälpa den på traven…. Jag har 5 produkter som jag använder nu och som är viktiga för att min hud inte ska ha bärsärk.

20131031-053222.jpg
5 favvos

Här är det som jag inte är utan just nu. Ska också lägga till att rengöring morgon/kväll är A och O. Dessutom peelar jag ansiktet en gång per vecka och kör samtidigt en fuktmask. Dom produkterna kan jag ta i ett annat inlägg.

20131031-053606.jpg
Yves Rocher

Börjar med den här hudoljan. Denna funkar som en spray. När jag duschat på morgnarna så sprayar jag den här på kroppen. Superhärlig är den. Dessutom doftar den jättegott. Jag har nämligen lite svårt för hudlotion och kläder. Tycker det känns så kladdigt med kläder när man smort sig. Den här går in skitbra och så INGET KLADD! Beautifying Oil heter den och gör verkligen jobbet. Mina armbågar t ex är helt lena. 🙂

20131031-053844.jpg

20131031-053850.jpg
REN Skincare

För någon vecka sen började min hud reagera kraftigt på vädret. Kändes som jag behövde boosta den rejält. Det enda sättet då är noggrann rengöring och sen använda dessa produkter.

Till natten har jag först på ögonkrämen, sedan Night Repair Serum för att avsluta med Night Cream. Natt serumet innehåller omega 3 och det känns verkligen som den ”lagar” huden under natten. Natt krämen doftar fräscht och nyttigt typ och lägger sig som en fuktbarriär. Dagtid använder jag ögonkrämen, sedan har jag på Moisture Defense Serum. Ett fantastiskt serum som verkligen håller min hud i balans. Jag blir len av den här och inte en torr fläck. Avslutar med nattkrämen, ja jag har den även dagtid när jag är som torrast.

Ps: Eftersom frågan kom upp sist jag tipsade om hudvård ska jag klargöra detta än en gång. Jag skulle aldrig tipsa om något jag verkligen INTE TYCKTE. Detta är inte sponsrat alls utan verkligen min åsikt och det som funkat för mig! Hoppas jag kan hjälpa en annan ”torris” där ute! ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag använder exakt samma ren produkter som dig för ansiktet. Har inte skrivit någon recension ännu men håller med dig till punkt och pricka. Kul att hitta din blogg, det behövs fler mammor som skriver om skönhet eftersom huden förändas i takt med åldern.