Niiiniskitchenlife

Jobb, skitig jacka, naglar och listan!

Go’kväll!

Kvällens inlägg kommer bli en rörig historia om både ditt och datt, men nu är det mycket jag vill prata om så få får Du snällt läsa ett rörigt inlägg. Jag sitter i soffan nu, har jobbat som ett svin idag. Det blev inget häng med Thedde, det hanns inte med. Förhoppningsvis får vi till det imorn eftermiddag.

20131031-194722.jpg

Här var det som gick iväg idag. Det är en del farsdagserbjudanden och lite andra grejer, känslan när det är paketerat och klart och ivägskickat är svår att slå. Den känslan är så lättande så hälften vore nog. Helst när nacke och rygg strejkar mest hela tiden…. Idag när jag packade i rullarna i påsar så fick jag nästan en sån ”vilja börja fultjura” känsla. Fan, ibland är det tufft att hinna med. Sen när det strular med vissa material och leveranser till mig dröjer så har man dessutom kniven mot strupen och är gråtfärdig mest hela tiden. Well well….idag gick ett lass iväg i alla fall!

20131031-195558.jpg

Listan för fasicken! Har absolut inte glömt. Jag kör på i mån av tid just nu men detta är vad jag hunnit med. I helgen ska jag bränna av några punkter till tänkte jag. Bra skit det här!

20131031-195932.jpg

Ser ni att han missat att smutsa mer jackan under luvan?! lite besviken faktiskt, fick han inte in lite lera sär också? 😉 Jaha, jag hämtade sent på förskolan idag. Milo tycker det är sådär. Typ: ”Varför kom du så sent idag?” Jag förklarar varför och så fortsätter vi gå mot bilen. ”Du kom t.o.m senaje än XXXXX:s mamma”. Ooookeeeeej, jag fattar! ”Det har t.o.m blivit natt nu när du kom så sent”. Eh, rub it in ungjäkel! 😉 ”Jag haj aldjig gått hem fjån föjis såhäj sent”. Här får jag förklara för mitt lilla sårade barn att ibland måste mammor komma sent för att jobbet är jätteviktigt. Han godtar till slut det med en del muttrande om att det faktiskt var väldigt mörkt nu….. 🙂

20131031-200802.jpg

Jag hade tid bokad hos Eva-Lotta på Min Lilla Salong för Shellack. Mina naglar har verkligen hållt så jäkla bra och shellacket går verkligen inte bort. Ser ni att naglarna vuxit ut nu? Tyvärr så gick ju pekfingernageln av djupt ner så den får vara lite kort en stund. Idag valde jag en svagt rosa färg, lite neutral….nude liksom. Hade ju grått sist. Här ser du längden på nageln för bara 3 veckor sen.

20131031-201419.jpg

Dessutom filade hon ner mina egna lite idag för att jämna till. Jag är så jäkla nöjd alltså! Jag har hittat min grej nu. Naglarna går att hålla en viss längd, inget lack som lossnar, behöver inte hålla på och underhålla mer än var tredje vecka typ och ändå ha snygga naglar hela tiden. Så skönt! Dessutom kostar det inte skjorta och halva armen heller! Idag pratade jag med Eva-Lotta om att få köra en tävling för mina läsare, hon nappade och tyckte det lät kul! Imorn kör vi igång den! Vill du gå till Eva-Lotta och göra schellack så ringer du och bokar på 0171-386 80 eller 070-209 46 83, man kan också mejla på [email protected] 395 kr kostar det!

Nä, nu är jag så sjukt trött så nu ska jag vila lite på min sköna soffa. Men hallegoooooo, jag har ju glömt och berätta att jag och Tony ska på IDOL imorn, wioooo…. Ni kommer behöva hjälpa mig med min out-fit till det. Har värsta beslutsångesten, vet faktiskt inte varför det blir så ibland? Men imorn ska jag visa vilka det hänger på så får ni tycka och tänka! Ok? Ha nu en skön torsdagkväll, ska kolla vidare på
Gunde nu. ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.