Niiiniskitchenlife

Dagens kläder & smink

20131031-082820.jpg
Dagens kläder

Idag har jag på mig mina nya jeans från H&M. Dom är lite fläckiga i tvätten, jag tokfastnade för dom direkt när jag såg dom. Dom har mycket stretch och är ganska låga i midjan. Jättesköna i alla fall.

20131031-082940.jpg

Mjuka och sååå sköna på! Älskar grått också, det är snyggt att matcha till så mycket.

20131031-083027.jpg

Jag har en tröja på mig från Love Forever, Virgina Sweater [<– länk] heter den. Bra "magtröja" som jag brukar kalla dom. Pösig runt mage och midja så man kan slappna av lite. 😉

20131031-083402.jpg

20131031-083406.jpg

Änglavingarna i bak är i silver men jag har ett så bra halsband från Edblad som tillåter att använda både och. Förr var det otänkbart för mig men nu går det bra att blanda litegrann. Så jag kan ha min guldiga hårring från H&M till guldiga ringar i öronen. Hurra! 🙂

20131031-084546.jpg
Dagens Sminkning

Avslutningsvis så är detta dagens sminkning. Körde en grå/svart historia idag. Kan visa turorial en annan dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Hej!! Blev sååå inspirerad av din storstädningsnit. Tog igår kväll äntligen tag i mitt stoooora dåliga samvete, nämligen tvättstugan. Efter 2 timmar luktade den fräscht av grönsåpa, under badkaret fick jag torka 3 ggr, men nu är den kanonfin!!! Och ska så förbli!!!! Tack för sparken i arslet, behövdes big time!!! Tack för en härlig blogg. Kram

  2. Sara Heliosson

    Du har verkligen blivit fin sen du började din viktresa! Och då menar jag inte att du inte var fin innan, jag hoppas du förstår hur jag menar!
    Jag använde mig också av VV efter min senaste graviditet och kilona rullade av mig, yej! Ett perfekt sätt att kickstarta ett lite sundare liv! Jag går inte alls efter deras sätt nu, men har lärt mig så mycket och det har gjort att jag har hittat mitt sätt att må så bra jag kan!
    Heja dig Nina, du är fin!