Niiiniskitchenlife

Dags för VARDAGSLYX ”goes Christmas”

Sådär ja! Då är det dags för nästa event! Detta event går av stapeln den 28/11 kl: 17 – 22 och platsen är Kök & Bar här i Enköping och jag vågar nog säga att detta kommer bli ÅRETS EVENT! Allt står på Vardagslyx Facebook sida och eventet hittar du HÄR.

Såhär ser inbjudan ut:

Vi måste självklart återupprepa det som blev vårens STORA SUCCÉ! Det kom över 350 gäster och stämningen var på topp den där härliga vårkvällen i Maj. 

Nu är det återigen dags för VARDAGSLYX men denna gången i ”Jul-tappning”. Gissa om vi längtat efter att få göra detta IGEN? SÅ, här kommer inbjudan till er alla som gillar vår facebooksida i första hand…….

Torsdagen den 28/11 kl: 17 – 22 slår vi upp portarna till Kök & Bar (gamla Saga Krog). Du som gäst kommer att bli bjuden på fantastisk mat ifrån Helenas Kök & Catering, drycken till maten står Kök & Bar för, det kommer finnas utställare som: VILLA13, Helenaväskan, Doris Diverse, Nindigos Rum, Asplunds Blommor men många fler som finns på plats med dignande bord och massa härliga erbjudanden till dig som gäst. Vi kommer att bli underhållna på olika sätt under kvällen och självklart kommer en fantastisk modevisning gå av stapeln. Du ska få en hel del överraskningar under kvällens gång så allt tänker vi ännu inte berätta. 🙂 Vårt prisbord som var något utöver det mest fantastiska vågar jag lova kommer vara än mer fantastiskt nu. För att ha chansen att vinna priser under kvällen kommer du kunna köpa lotter direkt från start där en del av vinsten går direkt till ROSA BANDET.

HUR SKAFFAR DU EN BILJETT DÅ?

Jo, vi har biljetter till kvällen och de kostar 200 kr/st. De 200 första som köper biljetter kommer att få en goodiebag på vägen hem. Det finns 350 biljetter till försäljning och det är först till kvarn som gäller!

BILJETTER KÖPER DU PÅ FRÖKEN RÖD OCH HELENAS KÖK & CATERING.

Löpande information om denna kväll kommer att ske här på sidan. Vem vet, kanske dyker det upp någon tävling också så håll utkik!
VARMT VÄLKOMMEN till årets mingel! ♥

Sååååå, vill du gå på årets event köper du en biljett till detta PRONTO! Vill du sova kvar, låt mig veta det…. antingen här i kommentarerna eller på min mejl: [email protected] så ska jag se till att fixa ett bra erbjudande på First Hotell!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fnulan

    Synd att jag inte kan komma, jag hade gärna blivit bortskämd med Nina lyx!
    TACK för dina fina ord till Cornelia, och mig.
    Du är fin!