Niiiniskitchenlife

FRÅGESTUND

20131023-030959.jpg

Jag har som vanligt fått massor med frågor både här och på min bloggmejl, och som vanligt missar man många utav dom. I regel försöker jag svara i kommentarsfältet men nu har jag knappt hunnit det heller känner jag. Dessutom så får jag påminnelser om frågor i kommentarsfältet och då får jag såklart värsta dåliga samvetet och vill inte att Du ska tro att jag bara skiter i det. Så, nu kan väl du ställa Din fråga här i kommentarsfältet så ska jag svara på alla frågor imorn eller i övermorgon. Ok?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Ställde en fråga i inlägget om farsdagstavlan. Då min pappa inte är min biologiska, så undrar jag om man på tavlan kan skriva att blod inte är tjockare än vatten?

  2. Madde

    Hej!
    Hittar inte inlägget du hade skrivit om VV?
    Kan du inte berätta hur en dag ser ut för dig med PP tänk?
    Hur många PP äter du? Använder du din veckobonus? aktivitetspoäng?
    Hur strikt är du?
    Tank för lite inspiration =)

  3. Ulle

    Hej! Jag undrar om smink inte gör så man får rynkor? Jag menar påskyndar inte det rynkorna om man sminkar sig mycke varje dag? Sparar man inte på huden om man inte sminkar sig? Vad tror du? Kram

  4. Ella

    Hej!

    Jag undrar om hur man lägger en snygg ögonmakeup. Jag har bruna ögon och brunt hår. Vad ska man använda för färger? Måste färgerna matcha med kläderna? Jag har hört att man ska lägga en ljusare färg på hela locken, och sen lägga en annan färg ute i kanten. Jag tycker dock att färgen inte blir jämn. Inte på mig i alla fall. Det blir mer på ena sidan än andra. Sen undrar jag om bra smink till ögonbrynen. Jag är som sagt mörk och vill ju visa upp mina ögonbryn, och brukar använda penna. Men jag kan tycka att penna får det att se onaturligt ut ibland. Tips?

  5. N.T

    Hej! Jag älskar din blogg, förutom på måndagar, då behöver jag själv piggas upp och jag blir mera nedstämd just på din blogg på måndagar, men alla andra dagar läser jag haha 🙂 Jag har en fråga ang flytta ihop med någon som inte har barn sedan tidigare. Hur gjorde ni när du hade två barn innan, delade ni på alla kostnader ändå, som mat, hyra mm. Eller betalade du mera pga dina barn eller hur löser man det?

  6. Helena

    Heej!
    Jag gillar din sida! Kul med ärliga ”tokiga” glada sura inlägg 😀
    Som mamma har man ju knappt tid med sig själv. Och finns det en stund ledig så
    går den ju direkt till hushålls göromål, plocka ur/i disken. Sortera tvätten tvätta igen, förbereda för morgondagen.. ja du vet, det är ju aalltid nåt som ska fixad trixas hjälpas med eller förberedas.

    Då till frågan, när du får välja att göra nåt för DIG , vad väljer du då?

    Ha en härlig onsdag!! Kram

  7. Nettan i Sumpan

    Å jag vill ha tips på hur man kan sminka sig så man ser pigg ut :).
    Vill se pigg och fräsch ut.
    Vet att sömn och vatten är ju bra men själva sminkningen vill jag gärna ha tips på.

    kram till dig.

  8. Camilla E

    Hejsan 🙂
    Då undrar jag över produkter till ansikte… Du tipsade ju om Yves Rocher för ett tag sedan, men jag har inte vågat chansa på dessa ännu. Har en bild av när jag var liten och mamma beställde YR på postorder för att det var billigt. Så, hur sponsrat var ditt inlägg? Är det bra grejer på riktigt? Jag vill gärna använda bra produkter, fick tips om märket Matis när jag var på ansiktsbehandling, men oj så dyrt 🙁 har testat tex Maria Åkerberg (dermanord), även Mary Kay och Biotherm innan.
    Stort tack och kram på dig 🙂