Niiiniskitchenlife

Niiinis Julkalender Lucka # 22

Lucka # 22 i Julkalendern! Det är bara 2 dagar kvar till julafton. Har ni inhandlat alla julklappar? Har ni lagat all julmat. Jag har knappt börjar. Jobbar min sista dag idag sen tänker jag ta julledigt efter att ha jobbat väldigt mycket och långa dagar under hela december. Ni som vunnit julkalender luckor kommer att få era paket skickade, dock så hinner jag naturligtvis inte få iväg alla innan jul men den som väntar på nåt gott…..

Idag innehåller luckan 5! produkter i ett litet paket.

Paketet innehåller:

* 2 ljushållare i vitt och beiget (jag bara älskar tyget!).

* Ett tyghjärta i samma tyg, tyghjärtat är ca 20 cm högt. Urfint!

* 2 små blompinnar att sätta i ”gå bort” blomman eller varför inte i din egen blomma? Texten ”Harmoni” och ”Puss” står det på dom.

 

FÖR ATT DELTA GÖR DU SÅHÄR (VIKTIGT!!!)

* Skriv att du deltar bland kommentarerna på detta inlägg (inte på facebook, nu har jag räknat med dom i utlottningen hittills men för att göra det enkelt för mig så är det bäst om Du skriver bland kommentarerna på detta inlägg. Finns en liten ikon som heter kommentarer, där fyller du i uppgifter och skriver in dig.

* Dela inlägget genom att klicka längst ner till höger på detta inlägg på ikonen som heter ”SHARE”. Då delar Du tävlingen på facebook. (Du som inte har Facebook behöver inte göra det givetvis, har du däremot en blogg kan du dela tävlingen där istället 🙂 !)

That was all! KOM IHÅG ATT MAN HAR CHANS ATT VINNA FLERA GÅNGER så var med och delta även om Du vunnit tidigare! LYCKA TILL, tävlingen stänger vid midnatt!

 

Gårdagens vinnare av den lilla skylten och hjärtana blev:

SKriv in Dina adressuppgifter till [email protected] så skickas produkterna till Dig, GRATTIS!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nettan

  Jag gillar och delar, tycker det är en jättefin present att ha själv i jul eller nyår eller ge bort till en vän under dessa helger.

 2. nettan

  Jag gillar och delar, tycker det är en jättefin present att ha själv i jul eller nyår eller ge bort till en vän under dessa helger.

 3. Johanna Petersson

  Är med och tävlar, skulle bli jätte glad om jag vann, de är verkligen jätte fina passar perfekt i min lägenhet <3 😀

 4. Martina von Arronet

  jag vill också vara med och tävla och jag delar såklart inlägget, ha en trevlig julledighet Nina och jag hoppas på fler roliga krönikor under 2012!! 🙂 kram Martina

 5. Camilla Thåström

  Gillar och delar och är jätte gärna med i denna fina utlottning 🙂
  Camilla Thåström på fb
  juliga kramar