Niiiniskitchenlife

Niiinis JULKALENDER!

20111130-194632.jpg
Imorgon ska ni hålla utkik här på bloggen!!!

Då startar nämligen Niiinis julkalender!!! Varje dag kommer något att lottas ut till en glad läsare. Behöver jag säga att det är Nindigos Rum som står för de flesta gåvorna :)! Varje dag är det olika uppgifter för att delta. Fniss fniss, detta kan bli hur kul som helst! Tycker jag dåra…..

Imorgon är det 1:à december, min mammas födelsedag så då kör vi igång!! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Åhh vad trevligt med tävlingar, gillas skarpt..:) Bebisen har fortfarande inte kommit men nu till helgen så blir det igångsättnng tror jag, så återkommer när jag vet datum, tid och namn.. Så får du hjälpa mig att göra en fin tavla med några väl valda ord på till min gudson..:) Såg du min kommentar, vin den 16 december?? Kram