Niiiniskitchenlife

Ja, jag är vaken nu!

20111031-050519.jpg
Vaken sen……. Trumvirvel………. 03.00!!!! What the fuck? Klockan är tillbakaflyttad är en orsak så egentligen är klockfan 4. 4 är fortfarande ofrisk tid att vakna på. Orsak 2 skulle kunna vara att jag somnade sent. Ja, jag är inte funtad som normala människor och sover längre på morron om jag somnar sent. Nä, utan då sätter det igång som ett litet tröskverk och så sover jag bara 4,5 timme för att vakna pigg som en mörtjävel. Orsak 3 kan vara att jag sov hästlänge natten mellan lö-sö. Å natten innan det sov jag ännu längre, dinosaurie länge skulle man kunna säga. Eller vad sägs om att somna halv 8 o vakna 6, ok några uppvak här o där men typ hela natten. Not so NAJS sällskap om ni hajjar vad jag menar?!

Kan ju vara så att kroppen vilat klart idag efter 4,5 timme. Slitsamma. Nu har jag legat här sen kl 3. Försökt somna om i en timme. Sen tog jag luren o inspirerades lite inför min tillverkning denna veckan. Fått massa idéer nu alla fall. Nu ger jag snart fan i detta och går upp o tänder lite ljus, slår på en panna the och sätter mig vid TV:n och bara kopplar av i morgonrocken. Då blir det ju en helt underbar start på måndagen….. (som jag egentligen hatar).

Klämkäckt så ska jag dra den där strofen som suger hästballe….. ”Ny vecka, nya utmaningar”. Spyyr!
Nä, ska komma på nåt bättre än det. Typ… ”Måndagen suger purjo…men det ordnar upp sig framåt tisdag/onsdag!”
Så ungefär.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.