Niiiniskitchenlife

Scotch & Soda fint till våra små

Gick ju finfint det med installationen, verkligen piece of cake. Nu är jag hemma hos mamma och pappa och ska kolla nya gästrummet. Men först lite smutt till våra små…

Såg att babyshop fått in massa härligt nytt till våra små. Det här setet skulle jag kunna tänka mig till Milo. Det skulle sitta som en smäck till skinnjackan. När dom ska vara lite helgfina utan overaller, mössor och vantar som ska vara vattenavstötande.

Milo är så himla söt med en sån här mössa. Som har en liten boll uppepå. Blev så himla sugen på att klicka hem det här fina setet från Scotch & Soda på babyshop. Snacka om coolt till skinnpajen….. Du hittar mössan och vantarna —->HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.